Dziwne, ja widziałem OM-D w Saturnie. Tak samo jak wcześniej PENa.
Dziwne, ja widziałem OM-D w Saturnie. Tak samo jak wcześniej PENa.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Wydaje mi się że zależy to od konkretnego sklepu. Ja nie widziałem ostatnio OM-D w Saturnie i mediamarketach we Wrocławiu, a na pytanie kiedy będą dostępne, otrzymałem odpowiedz raczej nieprędko. w sklepie internetowym tych sieci też występują jako wyprzedane online i jedynie dostępne parę sztuk w pojedynczych sklepach.
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Pewnie się ludziska kochane na zakupy stadnie wybrali - akurat w tym wątku kilka osób sygnalizowało że właśnie w MM / Saturnie najlepsze ceny na ten korpus były
...pewnie tak. Dlatego od roku w kujawsko-pomorskiem nie ma i nie było żadnego OM-D. Wszystkie Saturny, MediaMarkty i inne nie miały i nie mają. I nie będą miały (jak mi powiedzieli). To pewnie z lęku przed tymi tabunami...
Puk, puk, Koledzy z Centrali ja wiem, że kuj-pom. i Toruń kojarzą się... z drogą krzyżową, ale zapewniam, że sporo osób by chciało mieć możliwość zobaczenia w końcu OM-D w jednym ze sklepów. Może być nawet w Bydgoszczy, podjadę...
...czyżby był? http://www.redcoon.pl/B360621-Olympu...?refId=skapiec
Zna ktoś z bydgoszczan ten sklep (jest tylko info, że sklep internetowy) na fordońskiej?
"Pen, ta libacja się źle zaczyna - wyrzucił z siebie Pułkownik patrząc na kanoniera ładującego pociski typu D700 do działa mierzącego w góry Olimpu. Waidodayo - powiedział Pen patrząc na wylot 645-ki. Ważne jak się skończy-pomyślał
http://macrayers.500px.com
redcoon ma siedzibę ok. 1 km od mostu na Wiśle. Z Torunia prosty dojazd.
Niestety nie byłem u nich ani nie kupowałem przez net.
wiesz, gdy jakiś czas temu pozwoliłem sobie na uwagę że z dystrybucją / dostępnością OMD jest coś nie halo, to posypały się na mnie gromy a jeden anonim nawet był uprzejmy moje wypowiedzi poprzez reputację ocenić zauważając że na marketingu się nie znam...
faktycznie, widać się nie znam... w każdym razie teraz staram się widzieć raczej dobre strony - jeśli towaru nie ma - znaczy wyprzedany. Kiedy będzie nie pytam bo jak wiesz (dyskutowaliśmy o tym gdzie indziej) dopóki cena nie spadnie do okolic 3 tys. to tego aparatu nie kupię (taką sobie cenę / wycenę aparatu ustawiłem)
W W-wie ciągle w Saturnach są OMD, oczywiście z 45mm za 1 zł, za 4999, a w jednym za 4799 nawet srebrnyDo mnie właśnie dotarła 45-ka, (papiery wysłane w pn) - miłe maleństwo.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Ja również czekam na spadek cen, wyprzedałem 4/3, a ceny przez promocję w górę
Towar trafia do tych hal, w których się sprzedaje. A sprzedaje się tam, gdzie jest obrotny promotor danej marki. Do Saturnów i innych Media Marktów przychodzą (w celu zakupów, a nie ma tylko macania) ludzie, którzy albo nie wiedzą, czego chcą, albo wiedzą, że chcą Canona lub Nikona. Jeśli mają wyjść ze sklepu z Olympusem, to ktoś musi ich do niego przekonać, bo nie wystarczy, że Olek będzie sobie tylko stał w gablocie.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
takie info dla osób, które nie mają dostępu do Saturna, w którym akurat jest dany OM-D stacjonarnie i pokazuje, że wyprzedany on-line:
Jest najwyraźniej luka w ich nowym systemie sprzedaży przez internet - bo zauważyłem, że towary niedostępne on-line można po kliknięciu 'do kasy' zamawiać kurierem do domu i płacić przez internet (strona daje taką możliwość, być może nie potwierdzą w dalszych krokach zamówienia). Radziłbym jednak upewnić się dzwoniąc na infolinię, czy np egzemplarz nie jest ekspozycyjny. Wyprzedany on-line prawdopodobnie oznacza, że jest jedna sztuka - ale niekoniecznie była ona wystawiana. Poza tym - to już się dowiadywałem - po tym jak kurier przywiezie można rozpakować i jakby coś nie pasowało od razu mu zwrócić albo w ciągu 10 dni w dowolnym saturnie (niekoniecznie tym, z którego był wysyłany).
z.