|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ja tam staroswiecki jestem.Akt kociaka troche futerka miec musi.A najlepiej jak ma cale.
Ps. I nie mieszajcie tematow.Bo kot z kociakiem to ma tyle co rum z rumakiem-wspolnego![]()
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 9.02.12 o 12:51
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fajne kocurki - zwłaszcza ostatnie zdjęcie.
Ale coś w tym jest co Eddie pisze. Mój Pan Król - choćby leżał bykiem na łóżku, jak tylko aparat zobaczy, to kic, kic i już go nie ma![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kocur fajny , ale zdjęcia ,mają ten sam niedostatek .
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Co do bratowej, to pewnie też , ale myślę o GO - popatrz te zdobne włosy czuciowe wystające z policzka i najdłuższe wąsy są na tych obrazkach nieostre na końcach. Gdybyś dołożył do kota Bratową musiałbyś automatycznie tę głębię powiększyć.
Kociak jest sympatyczny i w dobrej kondycji.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
APeZecie, ja wiem, widzę i wiem, że tak jest. Tyle, że dla mnie te nieostrości nie stanowią mankamentu, ale jak będzie, gdy jednak zdecyduję się następnym razem zwiększyć GO, to sprawdzę oczywiście. Dlatego taka uwaga zawsze się przydaje.
BernArt - Moje zdjęcia
Jakis nie techniczny,Ja to sie nawet 70-300 z bliska nie boje-o widziszZałącznik 59710
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jak to się mówi, dzieciństwo miał trudne. Kociak kozacki![]()
BernArt - Moje zdjęcia