http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor, cieszę się, że Ci się podoba, serio![]()
Swoją drogą, byłem święcie przekonany, że defekt na ścianie będzie pierwszym elementem, który oberwie. Trzeba by było jednak długo czekać![]()
Sam zauważyłem go dopiero po skończeniu obróbki. Chociaż nie musiałem przy tym zdjęciu wiele dłubać i mogłem sobie na to pozwolić, jeśli chodzi o czas, uznałem zabawę z usuwaniem
go za niekonieczną. Pewnie bym to załatał, ale... no nic, po klockach![]()
Odnośnie pozy, nie jest nienaturalna, tak moim zdaniem.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zdjęcie nr 10 też bardzo mi się podoba, poza nienaturalna ale na swój sposób ciekawa. może kadrował bym nieco, ale trochę tylko, niżej co by włosy tak na krawędzi kadru nie leżały. Miłe oku BW.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No a ja sobie ścianę darowałem
Ale, ale, Saboor, u Ciebie włosy już się chowają pod krawędzią![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Hej Saboor weź mi tak dom raz raz otynkuj skoro tak elegancko Ci idzie, co ?