Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ok, spróbuję
Z ostatniej wrzutki najmniej podoba mi się 5.
Już mówię dlaczego. Ogólnie zamysł ciekawy. Królują 3 zdecydowane kolory czyli czerń, czerwień i biel. I nagle wzrok przyciąga zielona krata (nie mówię tu o parawnie) w LG
Co do 6 to podoba mi się ale jakby coś brakuje ale nie wiem co![]()
nr. 6 najlepsze
pozostałe też bardzo dobre i profesjonalne
na nr. 4 nie podoba mi się tylko to, że modelka ma zasłonięte włosami jedno oko![]()
Olympus[*] 2006-2010 http://www.gabisia.com
Jako że też się nie znam to chętnie się dopiszę:
- za Lolitką- 4 fajna, taka lekko zalotna, chociaż te kwiatki w tle jakoś mi nie pasują,
- 5 nie podchodzi mi,
- 6 najlepsze, aczkolwiek wywaliłbym dół do poziomu tej Yukki z lewej i byłoby cacy (tylko wtedy ręka zostanie ucięta). Ale to tylko moje spojrzenie.
Pozdrawiam.
Czytając posty dochodzę do wniosku, że zostaliśmy zarzuceni zbyt dużą ilością zdjęć z małą GO i naszym umysłom ciężko jest teraz przyjąć, że model/modelka funkcjonuje w jakimś tle bardziej czytelnym niż mniej lub bardziej rozmytym.
4 - ładne, również trochę mi przeszkadza zakryte oko
5 - ładny kadr
6 - trochę mi przeszkadza prawa ręka (prawa modelki). Taka sobie wisi, palce przygięte, nieładnie to wygląda MZ.
Pozdrawiam, Jola
A przy okazji, dorzucam fotę z przed dwóch lat, która leżała sobie gdzieś tam w szufladce![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 2.12.09 o 15:45
BernArt - Moje zdjęcia
Na mój nieobeznany gust to za dużo tych schodów i jakoś przytłaczają uroczą modelkę. Ale kolorystycznie mnie się podoba.![]()
O, jeszcze coś takiego w oczy mi się rzuciło, skoro już wątek ożywiam
To zdjęcie jest w miarę świeże, bodaj z początku października.
BernArt - Moje zdjęcia