Ten trzeci to jak ze Shreka...![]()
Ten trzeci to jak ze Shreka...![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
No widzisz i od razu lepiej!![]()
Według miodności:
- 22.
- 23.
- 21.
- 24.
Baardzo mi się podoba ten styl(bo już tak to można nazwać) , a portrecik 22. i rozmarzona 23. w szczególności!
Czekam na więcej!
Pozdrawiam
czekający
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor, nawet jak już pies z kulawą nogą nie będzie chciał moich obrazków oglądać na Ciebie będzie można liczyć![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Aaa! 21. jeszcze raz to samo, tylko kobitka położona wzdłuż desek(wysmukli się), dechy w poprzek pogrubiają.
No.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
BernArt - Moje zdjęcia
21 bardzo fajne. Pomyslowe i w ogole. Dziewcze dobrze lezy, szczuple jest. Najfajniejsze z wrzutki, choc mi sie wydaje, ze skora zbyt "wymiziana", troszke za bardzo plastikowa.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
BernArt - Moje zdjęcia