Wolałbym jednak żeby kupili jakąś matrycę około 14 MP od Kodaka, Sony, czy innego Samsunga.
Jeśli będzie wbudowany wizjer, to mógłby mieć możliwość sterowania okiem punktu AF![]()
Wolałbym jednak żeby kupili jakąś matrycę około 14 MP od Kodaka, Sony, czy innego Samsunga.
Jeśli będzie wbudowany wizjer, to mógłby mieć możliwość sterowania okiem punktu AF![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
[Fanfary] TaaaDammm.
Olympus ma 8 lutego przedstawić nowy PRO aparat, oraz zupełnie nową linię produktów.
Z innych plotek wynika, że mają być wzorowane na linii OM.
Oczywiście nowe body będzie miało uszczelnienia, oraz wbudowany wizjer (na środku).
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Niestety na środku.
A matryca? Niech zgadnę... 12MP? Oby nie!
Trzymam kciuki za Olka.
może być i 12, byle nowszej konstrukcji,
w ostatnim czasie, a zwłaszcza po ostatnich premierach konkurencji, mam nieodparte wrażenie że świat nam ucieka ...
może mieć dla mnie 8 mieć ale prosz ę o wizjer W LEWYM GÓRNYM ROGU, MAŁY !!! OBRACANY EKRAN, i matrycę z jak największym DR i pełną zgodnodność ze szkłami 4/3.
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 11.01.12 o 10:36
A ja mam wrażenie, że świat mi zostaje. Mój śmieszny, jedenastokrotny zoom na body za 700zł wciąż ''pstryka i bywa'', w przeciwieństwie do większości bardzo profi setów, jak się to ładnie mówi, pochowanych po szafach, wyjmowanych raz do roku, by pstryknąć miliardowy raz sfinksa albo londyńskiego strażnika z głupią czapką.
Ostatnio edytowane przez Janko Muzykant ; 11.01.12 o 10:40
Ostatnio edytowane przez merti ; 11.01.12 o 10:43
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth