Ladny portrecik, swiatlo wymarzone do takiego focenia.
Ladny portrecik, swiatlo wymarzone do takiego focenia.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatni kadr bardzo przyjemny, może nie niesie głębszej treści ale cieszy oko
Tradycyjnie trochę zbyt mocno wygładzona skóra, osobiście przyciemniłabym nieco brzegi kadru aby postać wyszła do przodu, ale to twoja interpretacja
Bardzo ciekawe tło za modelką
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 6.05.11 o 23:48
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Wanilia, testowałem wersję z przyciemnionymi brzegami, ale tutaj mi to nie pasowało, choć zazwyczaj lubię.
Mirku, to samo w kwestii obrazu bardziej wyrazistego, ciemniejszego, jak pokazałeś. Miałem tak i mimo że dobrze to wygląda, to jednak tutaj chciałem mieć łagodniej. Ale żeby nie było, sprawdzałem!
A swoją drogą, powodzenia i wracaj szybko do zdrowia!
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wersja Eddiego bardziej mi się podoba.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
To teraz z zupełnie innej beczki...
Powązki...
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie chłopie! Dużo jeszcze tych beczek Masz? Nie zaskakuj tak "porządnych" ludzi! Jeszcze jednego nie obsmarowaliśmyAle do rzeczy:
Wydaje mi się że statua ginie w zieleni, chyba za duża zgodność barw.
Albo "wyszarzyć" pomnik, albo posuwaczyć tło. A jaki był Twój zamysł?
Pozdrawiam
Ja
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 7.05.11 o 11:16
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witaj.
Faktycznie z innej , ale powiem ci ze klimatyczna fotografia, te poplatane galazki idealnie oddaja wyraz nostalgii i smutku w glebi figurka MB a wszystko otulone w tych brazach , szarosciach.I to swiatlo co sie tak przebija czyli gdzies na styku tych dwoch swiatów.![]()
Piękne dzięki, Panowie
Saabor, ciężko mówić o zamyśle, bo łatwo wtedy o narzucanie interpretacji. Natomiast myślę, że przyczernienie figury, znaczy spuszczenie trochę z koloru może być niezłym rozwiązaniem.
Ogólnie jednak wypatrzyłem sobie i wyczarowałem w głowie taki właśnie obrazek, Dandelion dobrze to napisał.
Co do beczek, czasu wiele nie mam, ale będę starał się ich dokładać![]()
BernArt - Moje zdjęcia