Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zdjęcia bardzo fajne z ostatnich najbardziej podobają mi się 185 i 186. Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Miodzio i tyle w temacie![]()
Bardzo ciekawe zdjecia
181. - fajny rysunek wyszedł w tych czerniach i bielach. Niesztampowo. Pozostałe - fajne ale dość typowe.
180, 185 i 186- w tej kolejności bym przyznał medale
PS
Obrazki w proporcjach 3:2 w pionie, cholernie źle się ogląda na laptopie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki piękne za Wasze odwiedziny
Bufetowa, mi się wydawało, że 181 jest najbardziej pospolite
Helmuth, co zrobić, dlatego ja najczęściej na podpiętym monitorze oglądam![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Pacz pan, jakie to różne punkty widzeniaMoże inne galerie odwiedzamy
![]()