Jak nie Twojeładne!
Jak nie Twojeładne!
VooVoo2, zupełnie jak nie Ty, pochwaliłeś!
APZ, ja nie kumam co masz na myśli z tym paskiem...
Ale bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Długo kazałeś czekać wrrr
47 +++
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
"Z zupełnie inne paki" - takie se, ale pozostałe - super.
Pozdrawiam.
Czołem Eddie!
Foty 45 i 47 troszkę małe, żeby się przyglądnąć, ale ... czy nie przeostrzyłeś oczu?
Zwłaszcza 47, gdzie skóra powieki przy rzęsach, jest prawie jak żyleta,
co zbyt mocno kontrastuje z gładką buzią.
Pozdrawiam
Ja
---------- Post dodany o 15:40 ---------- Poprzedni post był o 15:35 ----------
45,46,47 dla mnie do podobania się!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To mnie sie najbardzie "podobi" 46. Zdecydowanie jak dla mnie sie wyroznia na plus.
Pozniej 45 moze... Reszta po prostu fajna.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Dzięksy, Panowie, na Was zawsze można liczyć.
Bodzip, jeśli się nic nie wypi.rniczy, to w przyszłym tygodniu będzie coś nowego, mam nadzieję, że fajnego.
Saboor, czy ja wiem... z zasady staram się być bardzo uczulony na tym punkcie i prędzej za słabo wyostrzę niż za mocno, ale paluszek zawsze może się poślizgnąć na suwaku.
BernArt - Moje zdjęcia
46 Mistrz pozdrawiam powodzenia milo popatrzec jak to u ciebie dziala ..
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|