Nie lubie jak za mocno blurujesz. Oczywiście to wszystko kwestia gustu. Każdy czyje kolory i zdjęcie po swojemu i tyle. Więc to jest może moje odosobnione zdanie![]()
Nie lubie jak za mocno blurujesz. Oczywiście to wszystko kwestia gustu. Każdy czyje kolory i zdjęcie po swojemu i tyle. Więc to jest może moje odosobnione zdanie![]()
Ja myślę że to wrażenie podbija to coś czerwonego w tle.
Gdyby w tle był tylko zimny kolor skóra byłaby brzoskwiniowo różowa.
Porównywałam przed chwilą z innymi moimi fotkami.
Kożdy ma swój sposób obróbki. Ja zazwyczaj zbijam czerwienie i pomarańcze, ale na to nie ma jednej recepty.
Jesteście bardzo drobiazgowi. Spójrzcie na zdjęcie kolegi z forum- tu nikt poza mną sie do skóry nie przyczepił, a u Bernarda wybrzydzacie
https://galeria.olympusclub.pl/displ...p&cat=0&pos=98
(oczywiście z cały szacunkiem dla autora fotki, po prostu ten przykład od razu wpadł mi do głowy)
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Sorki już poprawiam
Rox przy oknie![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Wanilia - bo z całym szacunkiem do oceniających nie na kolor skóry patrzyli tylko na co innego. tak to jest że gdyby na tym zdjęciu była jakaś inna - nie tak atrakcyjna laska, w dodatku mniej rozebrana to uwierz mi nie było by tylu dobrych ocen. Nawet zastanawiam się czy nie rozkręciła by sie krytyka![]()
KSB, to zdjęcie nie było mocno blurowane, są na to dowodyPo prostu nie zostało mocno wyostrzone po zmniejszeniu. Na poprzedniej stronie jest załącznik z obrazkiem mocno wyostrzonym, tam nie ma wrażenia tak dużej miękkości.
Wanillia, muszą na coś wybrzydzać, nie? Nawet, jeśli gdzie indziej nie przeszkadza kolor skóry wręcz sinyAle dobrze, niech gadają, o to przecież chodzi, żeby każdy dzielił się spostrzeżeniami
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
No to jeszcze jedno spacerowo-pierwszomajowe...
Nie zapomnijcie kliknąć belki, żeby we właściwym rozmiarze się wyświetliło.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Piekna fotka, ostrosc skupiona na modelce, nic nie przeszkadza w odbiorze.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Eddie, popatrz na poręcz, ewidentnie masz FF. To nie pierwsza fota.
Podoba mi patent z cieplejszą temp. na twarzy niż na całym zdjęciu. W szopie to zrobiłeś czy sprytnie błyskałeś z jakimś filtrem (nie widzę nic w oczach więc chyba nie było błyskane)?
Też podobają mi się kolory. Fajnie i w końcu bez tego ohydnego bluuuuru![]()