No ciekawa jestem tych portretów w ir![]()
No ciekawa jestem tych portretów w ir![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
może możeCytat:
Napisał gulasz Zobacz post
mi też ta niebieska bardzo podchodzi
No to miodek na moje za chrychane gardło.
gulasz, aaa może i Twoje foty tu kiedyś znajdziemy...![]()
póki co wiadomo - cierpię na brak czasu ...
ale hope że już niedługo ...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wreszcie udało mi się przejrzeć choć jeden Twój wątek, a nie tylko galerię.Jestem zachwycona tymi zdjęciami. Są takie bajkowe, że aż chce się samemu czymś takim zająć. pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Hej,
Tak generalnie - to całkiem fajne te IRy, zaciekawiły mnie - może sam nie bede inwestował (brak mi cierpliwości) ale chętnie zobaczyłbym portret osoby w okularach p/słonecznych wykonany techniką IR.....
pozdrawiam,
Witam serdeczniecóż jako początkujący chciałbym hmm "pochwalić" się moją pierwszą fotką IR kompozycja nijaka pora roku z tego co wyczytałem też nie za bardzo ale dzięki zamieszczonym tu informacjom i tutorialowi takie oto coś wyszło.
Wszelkie uwagi, komentarze oraz podpowiedzi mile widziane
![]()
Ostatnio edytowane przez sq2iip ; 28.11.10 o 17:55 Powód: Dodane poprawione zdjęcie + Exif
Przede wszystkim, witam nowego miłośnika IRenek!
Pierwsze pytanie Robisz w ORF?
Jak Ustawiłeś WB?
Faktycznie pogoda do kitu, jak na IR foto w dzień ale można pokombinować w nocy.
Trochę przeniebieszczona, ale jak na pierwszą fotę jest ok.
P.S.
Nie usuwaj exif- pomaga w diagnozie
Masz PS'a?
Tak robię w ORF
WB ustawiłem "Custom" 2300 KJak Ustawiłeś WB?
No muszę spróbować w nocyFaktycznie pogoda do kitu, jak na IR foto w dzień ale można pokombinować w nocy.
Trochę przeniebieszczona, ale jak na pierwszą fotę jest ok.Dzięki za podpowiedź
Zaraz się wezmę za korygowanie tej niebieskości
Tak używam PS'asam nie wiem jak to się stało że exif'a ... zżarło (żeby rymu nie było
)