Oddaję pod ocenę kadry z krótkiego wypadu do Ogrodów Kapias w Goczałkowicach-Zdroju. Dziękuję z góry za komentarze.
Oddaję pod ocenę kadry z krótkiego wypadu do Ogrodów Kapias w Goczałkowicach-Zdroju. Dziękuję z góry za komentarze.
Ciachał bym w kwadratZałącznik 178986Szkoda tez trochę ze nie ma symetrii w oknie.Chałupę bym doświetlił a żabą bym się nie chwalił
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
okno wykadrował by do idealnego kwadratu,i z lekkim oddechem dla tej ramki z cegieł a nie jak pokazał Mirek54 idealnie do nich docięte, a samo zdjęcie zrobił trochę z niższej wysokości i lekko przesuną aparat w prawo aby punkty zbiegu okna celowały w sam środek okna a tam powinna się pojawić nasza rzeźba,
motylek brak ostrości na oczy przeszkadza
a łódkę widziałbym tak wykadrowaną bo za dużo się tam teraz dzieje
Lekko wyprostowałem, zniszczyłeś fakturę nieba...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
mrkrzysiek: chciałem właśnie pokazać kawałek nieba i mola - taki całokształt sceny, Twoje przekadrowanie też mi się podoba.
apz: strasznie prześwietlało mi te kawałek nieba i nie umiałem sobie z tym poradzić, a bez nieba ta chałupa jakoś tak nie za bardzo mi się podobała.
Wrzucaj kolejne fotki to "poznęcamy" się trochęwszystko co było do powiedzenia na poprzednie zostało powiedziane. Będe zaglądał
![]()
OM-D E-M10 14 - 42 mm 1:3.5-5.6 EZ
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Z Londynu do Pekinu przez Tajlandię, Malezję i Singapur
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie mam na czym obrabiać rawów. Na moim laptopie mam nawet problem z dzialaniem OV. Jak zkupię nowy sprzęt będę się uczył obrabiać rawy.