niebieska lepsza![]()
niebieska lepsza![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ale jak zobaczyłam niebieskie tło to już mi tak nie przeszkadzało![]()
niebieskiego nie trzeba wymazywać- jest git![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ojjjno jeśli chodzi o beż no o tak, nic wielkiego
nawet nie wiem czy lepiej to wygląda?
nie ostro się zrobiło
Trzymajmy się ładniejszej wersji niebieskiejbiel się ładnie komponuje z tym kolorem i nie trzeba nic ucinać
![]()
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 21.08.10 o 18:21
No i dusza uszata !
Czekam na choćby 10 min bez wiatru, a tu duje jak cholera.
Czyli nici z focenia IRacjionalnie długim czasem naświetlania.
Ja chcę 10 min bez wiatruuu![]()