|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Spocząwszy na zydlu w izbie paradnej, pomyślunek wytężywszy na takiż to zamysł wpadłem: Gdy Słońce świecić będzie, a ciepłota Rzeczpospolitą ogarnie, zaprawdę powiadam wam,ruszę ku Ogrodowi Botanicznemu, ażeby na ten czas IRenek natworzyć i oko tym dziwem nacieszyć. O! Oooo! O cho!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
O ile iriotyzmy w pejzażu lub botaniźmie do mnie przemawiają, to tych eksperymentów ludzkich zupełnie nie czuję. Weź idź do tego ogrodu
Psiur boski sam w sobie![]()
No to i ja się wypowiem
Choć nie będzie w tym nic odkrywczego
Zdjęcia krajobrazowe odbieram zdecydowanie na TAK.
Portrety hmm... chyba jeszcze nie potrafię na nie patrzeć tak jak się patrzy na fotografię IR
Generalnie najważniejsze, że zdjęcia robione z pasją!
Ciekawy nastrój tego zdjęcia z pieskiem.
I to wymowne spojrzenie Pani.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Patrząc na zdjęcie, to bardzo ciekawą historię opowiadasz.
Pies >> Pani >> Samochód.
I kto tu jest najważniejszy ?![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...