Świetnie wygląda w tym niebieskim, nawet ja bym tak nie zrobiła![]()
![]()
![]()
Świetnie wygląda w tym niebieskim, nawet ja bym tak nie zrobiła![]()
![]()
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
mi też ta niebieska bardzo podchodzi![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Taka mnie naszła refleksja, że skoro do zrobienia takiego zdjęcia używa się fotoszopa, to może lepiej pójść na całość i nie zakładać filtra na obiektyw. Zamienić zieleń na zdjęciu na biel i efekty wyjdzie taki sam. Skoro zdjęcie i tak nabiera charakteru w programie to chyba nie ma różnicy?
Fajne te Wasze IRy.
potem alimenty płacić
Oczywiście Rafale, że można tak jak i z B&W można kolor zrobić. tyle że to nie to samo
Cieszę się że tak Piszesz, i oczywiście dziękuję za wizytę w wątku.
P.S.
IR się tutaj dopiero rozwija, poczekaj jak się rozwinie to się zwinąć nie da
Saboor, chodzi mi o to, że Wasza ingerencja w fotoszopie jest tak duża, że już chyba nie ma różnicy jak powstaje biała roślinność.
Będę śledził ten wątek, bo idea podobywuje mię siem. Może sam się kiedyś skuszę?
Rozumiem Rafale i masz rację na tym etapie ingerencja filtra IR można powiedzieć jest niewielka w stosunku do PS'a, jest to bardziej gráphō niż phōtós, z czasem mam nadzieję,że PS'a będzie niewiele lecz do tego trza dojść."Droga niby prosta ale jaka szeroka" jak mawiał Mietek po litrze bimbru
Mam taką nadzieję i nie jest to wazelinaPo prostu lubię ciekawe spostrzeżenia i czekam na Twoją IR'enkę
.
W tym roku już chyba IR-ków nie porobimy.