Dość ciekawy eksperyment. Ja jestem na tak. Może jakaś seria?
Dość ciekawy eksperyment. Ja jestem na tak. Może jakaś seria?
makra klasyczne tak jak sam napisałeś ale na wysokim poziomie,
ostatnie zdjęcie mi się podoba, tylko to podzielenie nie za bardzo ale to tylko MZ, pozdrawiam
![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
podobnie jak Andre77 zdjęcie tak ramka nie.
może inny podział mniej symetryczny.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
No to ja się wyłamię, mnie taki pomysł się podoba.
Fotka nabrała zupełnie innego wyrazu. W pierwszej chwili myślałem, że to tryptyk, potem zauważyłem, że to jednak jedna fotka tylko nietypowo podzielona.
W zasadzie trudno mi sprecyzować, dlaczego mi się spodobała, może przez to, że jest tak inna?
Strasznie się cieszę, że Wam się podoba. Pomysł jest z tych gdzie to łatwo przynajmniej kilka ideologii dorobić. Podział na części to w moim zamyśle wstęp, rozwinięcie i zakończenie.
Warto próbować, "szukać siebie" nawet w przeciętnych z pozoru ujęciach.
Zastanowiłbym się, czy nie wystemplować tych elementów, które wskutek podziału, znalazły się na dwóch częściach "tryptyku". Oczywiście tylko z jednej części, myślę że tam, gdzie mniej tego elementu. Tak mniej, więcej bym to widział:
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 30.05.09 o 23:03
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
coś fajnego jest w tej fotce, nastrój psuje ta ramka, ale nie wiem jaka powinna być ..![]()
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 30.05.09 o 23:47
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dokładnie tak jak helmuth zrobił, albo przesunąć ramkę.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Witajcie, dzięki za wszystkie uwagi. Wiatr to dla mnie zjawisko niespokojne, taki podział w moim odczuciu jaki zastosowałem podkreśla niepokój, drażni...spokój zaś wprowadza spokojny głos narratora ujęty we względnie symatryczną, ułożoną strukturę.