Witam!
Mam słabość do dużych pojazdów. E410 + 14-42.
Serdecznie pozdrawiam.
Witam!
Mam słabość do dużych pojazdów. E410 + 14-42.
Serdecznie pozdrawiam.
gdzie obrazek czegoś dużego?
Witaj, jeżeli miało być jakieś zdjecie to nic nie widac![]()
dobas: wstawiłem samo zdjęcie w znacznik IMG
Ostatnio edytowane przez dobas ; 15.03.09 o 00:55
spoko ,pojazd był za duży i nie wjechał w ekran
Jacek
No,EU-07 jak się patrzy !
Dawaj,dawaj,nie tylko ty jeden lubisz tu duuuże pojazdy.
Po fotce widzę,że chyba jeszcze nie jedno fajne zdjęcie zobaczymy w Twoim wydaniu z pod znaku żelaznego szlaku.
PS:wrzucaj jak możesz zdjęcia do załączników postów,wygodniej dla nas i Ciebie.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Akurat nie masz za co przepraszać, całkiem udany start
Tylko te ramy...
Nie mogłyby byc cieńsze?![]()
Pierwszy obrazek jest najmniej ciekawy bo raz, ze bardzo ciasno a dwa, że światło ostre i płaskie.
Drugie OK, poprawnie skomponwane, prawidłowo naświetlone i co najważniejsze, w ciepłym, łagodnym świetle.
Fotografia nie zaskakuje moze oryginalnym spojrzeniem niemniej mi sie podoba, sam lubię duże maszyny
Trzecie kompozycyjnie najbardziej mi podchodzi ale znów zrobione przy ostrym, wysoko polóżonym słońcu. Jest dobrze naświetlone i podoba się niemniej proponowałbym zrobić podobne przy bardziej miękkim oświetleniu.
A w ogóle to daj więcej, lubię lokomotywy i pociągi a już parowozy to wręcz pasjami
Tylko mało ich już dzisiaj, mało...
PS
Możesz wstawiać większe fotki, tak do 800 pikseli przy dłuższym boku w poziomym kadrze a 700 przy pionowym. No i uważaj na kompresję, wokół konturów przedmiotów pojawiają się artefakty, może przy zapisywaniu ustaw lepszą jakość?
Świetny start. Dobre kadry, ładna kolorystyka, zdjęcia cieszą oko. Będę tu zaglądać. A i jeszcze jedno - uwzględniając zawartość bardzo dobry tytuł wątku.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography