Do oddani pełni zimowej sielanki brakuje ośnieżonych drzew
Kadr faktycznie niesie za dużo informacji - a to krzaczory, a to ubity śnieg, a to czyste niebo... Tematyka zdecydowanie dla pasjonatów![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ładny, ciepły zimowy pejzaż o zachodzie słońca.
Podoba się.
PS
Znów wydaje mi się, że troche brakuje światła na śniegu.
Kombinowałem z różnymi ustawieniami i chyba to nie jest kwestia mojego monitora.
Pewnie ja po prostu lubię jaśniej![]()
Wrzucam jeszcze jeden krakowski klasyk. Mnie to to się podoba, mam nadzieję, że i Wam będzie.
5.
Mnie też się podoba
Trochę leci w lewo, warto wyprostować.
Zdjęcie 4 ładny widok i przyjemny dla oka. Na ostatnim pozbyłbym się troche dołu zdjęcia które z uwagi na ciemność nic nie wnosi. Muszę też przyznać, że ładnie grają na nim światła.
pozdrawiam Wiejo
Wczoraj przyszedł mój nowy/stary nabytek - REVUENON - SPECIAL 135mm f2.8 mimo, żę do przyrody jest dość krótki wybrałem się z nim dziś na pierwsze testy. Oto dwie fotki z nich. Wg mnie bokeh malarski co utrudnia recepcję w przypadku zdjęć ornitologicznych. Sprawdzę go za jakiś czas - niestety wiosna daleko - jeszcze na kwieciu i już niebawem na portrecie.
6.
7.
Widzę, że coś kiepsko z komentarzami, ale niezrazony tym wrzucam nastepne z serii "Mój Kraków". Można by je zatytuować górnolotnie "osamotnienie", "obojętność" itp itd...ja nadaję tytuł :
"Krakowski Chomontek"
Hmmm...cisza, chętnie bym poczytał co sądzicie o ostatniej fotce, bo w zanadrzu mam całą serię Opowieści krakowskiej. Zachęcam.![]()
Ostatnio edytowane przez 2em ; 14.01.09 o 22:23 Powód: Automatyczne scalenie postów