Świetna seria, bardzo mi się podoba i również zobaczyłbym więcej fotek.
Świetna seria, bardzo mi się podoba i również zobaczyłbym więcej fotek.
W kopalni rzeczywiście bardzo interesująco - jak ktoś będzie miał okazję zabrzańskie Guido odwiedzić to polecam! Fotek z samej kopalni niewiele, bo byłem z dzieciakami (jestem wychowawcą w świetlicy socjoterapeutycznej) dlatego też miałem sporo innych zadań w tym dniuJak jeszcze coś wyda mi się interesujące to wrzucę.
Panoramki bardzo miłe dla oka, pierwsze jakoś mi nie leży, i sam nie wiem, czy to B&W, czy sam obiekt/kadr.
To ja powiem swoje zdanie pierwsza
Po pierwsze szkoda, że wrzucasz zdjęcia przez fotosik, a nie tu bezpośrednio na forum jako załączniki, bo tamtejsze reklamy są naprawdę drażniące.
A odnośnie samych zdjęć to poprzednie dwa zdjęcia kotka bardziej mi się podobały (nie mogę napisać konkretnie które, bo ich nie numerujesz), niż to ostatnie, ale zmieniłabym proporcje kadru i w obu zdjęciach pozbyłabym się części dołu.
Co do kwiatków to nie za bardzo do mnie trafia obróbka, a mewa jest chyba nieostra, kadrowo też chyba nie za bardzo, ta czerń w tle...
No nie wiem... ale mam odczucie, jakbyś w programie graficznym na siłę poprawiał fotki, taki trochę przerost formy...
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Krótko - Fotosik ssie. Strasznie męczące jest taki przegladanie zdjeć. Nie masz komentarzy. Zamieszczaj zdjecia jako załączniki na forum ;]
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Pierwsze zdjęcie podoba się mi. W drugim kadr jest trochę zabałaganiony. Ale widać pewien styl w pokazywaniu roślin, którego się trzymasz.
Jakim obiektywem tym razem robione? Bo pamiętam, że często sięgałeś po manualne.
Pozdrawiam, Jola