Drugiego trzeba było uczesać.![]()
Drugiego trzeba było uczesać.![]()
E-3, E-510
Oba ptasiory bardzo ladne. Drugi wywolal u mnie szroki usmiech na twazy![]()
Patrzę na drugiego i się śmieję, jakie afro
![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziękuję a strusiowi przekazęPoniżej taka maoła "Opowieść o pewnym storczyku", który zawitał niedawno pod mój dach. Jestem ciekaw, które ujęcie spodoba się Wam najbardziej.
Najbardziej pasuje mi Storczyk1 - chociaż na 3 tez niezła, ale donica w tle troszke psuje odbiór
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ptasie portrety przesympatyczne, storczyki kompozycyjnie nie do końca poprawne ale wyjątkowo ładne w kolorystyce![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ptasi czupurek fajny - nie porywa, ale to przyjemne zdjęcie.
Storczyki... Hm, nie potrafię się nimi zachwycić. Z jednej strony coś oko ciągnie w ich stronę, z drugiej, brak kropki nad i - kadr i ułożenie elementów strategicznych![]()
kwiaty ładne a dwójeczka o którą pytasz to prawdopodobnie jaskier
szpak klasa
portrety bardzo fajne a dwójka mnie rozbroiła
storczyki to chyba 3 MZ najlepsza
ps. sigmy nie oddam![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Tradycynie już dziękuję wszystkim za komentarze, a Andree za pomoc w oznaczeniu kwiatka.
Poniżej rozleniwiony kot.
kotek przyjemny i ładnie w kadrze leży![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?