Stary wątek mi się blokuje, więc zakładam nowy po dłuuuugiej przerwieOto dwa pierwsze zdjęcia ze zlotu w kielcach.
Stary wątek mi się blokuje, więc zakładam nowy po dłuuuugiej przerwieOto dwa pierwsze zdjęcia ze zlotu w kielcach.
Ostatnio edytowane przez paluszek1 ; 1.06.10 o 09:51
Drugie widziałabym w BW![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Myślałam o tym, chociaż raczej wolę kolor. Spróbuję![]()
W pierwszym przypadku ciekawy kadr, jednak w moim odczuciu zbyt silne światło z tyłu (z góry) powoduje, że głowa zierzaka jest zbyt ciemna.
Drugie to fajny portret. W B&W byłoby chyba lepiej, ale w kolorze też nie jest źle. Ja może skadrowałbym trochę ciaśniej.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Naczy głównie chodziło mi o to białe niebo, które MZ troszke psuje no i szkoda tej uciętej jednej dłoni
ale zdjęcie ma "coś" w sobie![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dobra, teraz pan w BW. Foty mają nr 25 i 26 (poprzewdnie są w moim starym zablokowanym wątku, więc zachowuję ciągłość![]()
i Kilka nowych. Nr 27 i 28
Trzecie zdjęcie podoba mi się, konik się rozmazał, widać że był niespokojny w przeciwieństwie do właściciela, B&W też moim zdanie pasuje do seri z tym panem. Pozdrawiam
27 straszne przepały
25 troszke szkoda tego rozmazanego konika bo byłoby super!
26 w BW dużo bardziej mi się podobajeszcze by mozna troszke kontrastu dodać.
28 śmieszny konik![]()