Zamieszczone przez
Yarek1971
Dodam jeszcze że ja rozumiem mojego kolegę, on przecież nie kupił profesjonalnej lustrzanki, tylko amatorską, chce po prostu robić ładne fotki i cieszyć się z nich, nie chce grzebać w opcjach i programach, nie oczekuje cudu, widział fotki z E-10 i (E-20 (tego on sam posiada) i w nim nie musiał tak kombinować, teraz kupił aparat a efekty są gorsze niż z poprzedniego, wiem że można napisać że po co kupował, bo chciał cos lepszego. Ja trochę inaczej niż panowie podchodzę do fotografii, robię ją bo lubię. Lubię reporterska i do stron internetowych, nigdy nie staram się przestawiać opcji w aparacie mam te swoje ulubione i tak ustawiam, resztę staram się osiągnąć za pomocą kadrowania, światła i ujęć, jak narazie zawsze mi wychodzi. Więc rozumiem że wszystko można potem ustawić, ale nie w tym metoda, mam nadzieje że nowy bios pomoże mojemu znajomemu, a jak kolekg ty napisał "JĄCZENIE" to po co jest to forum ??.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A kto tu porównuje E-3 z E-510, nie chodzi o ideał, różnica jest za wielka, a zresztą ja pisałem też o E-10 & E-510 no chyba że słoneczko sie zmieniło od tamtych czasów.