Pomijasz wszystko inne? To znaczy co?
A tak na marginesie:
Nic nie napisalem na temat tego, co powinienes.
Zadalem tylko proste pytanie.
Zadam nastepne - czy rozpoznasz na forum (jesli sie pojawi) Mata Maneriego fotografii?
Pomijasz wszystko inne? To znaczy co?
A tak na marginesie:
Nic nie napisalem na temat tego, co powinienes.
Zadalem tylko proste pytanie.
Zadam nastepne - czy rozpoznasz na forum (jesli sie pojawi) Mata Maneriego fotografii?
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 8.02.14 o 21:40
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Kaczy, pominąłem analizę estetyczną, nie nawiązałem do tematu wątku, czyli do kryterium gniotowości.
Pzdr, TJ
Mirku, na każdym poziomie nauki można popełnić błąd, nie tylko na początku. Nikt nie jest nieomylny. Wrzuciłam swego czasu kilka zdjęć do różnych wątków (o psach, o grzybach i o ptakach) i jakoś nie widziałam tłumów rzucających się do komentowania. Kilka osób zauważyło, napisało, które im się podobają i to wszystko w zasadzie. Po takim zainteresowaniu jakoś nie widzę sensu zakładania własnego wątku - to były wrzuty eksperymentalne.
Przeczytaj Swoje ostatnie zdanie i pozniej pierwsze z tego posta.(133)
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Nie. Nieprawdą jest, że w galerii nie chcecie komentować, bo od tego jest forum - na forum też Wam się nie za bardzo chce komentować. To chciałam powiedzieć. Nie wierzę, że jak założę wątek, to się dowiem, gdzie popełniam błędy. Swoim brakiem rozwoju się aż tak bardzo nie martwię - nie mam ambicji stać się "drugim Anselem Adamsem".
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 8.02.14 o 22:13
Pierwsze primo: o ile pamiętam to Ty utrzymujesz, że potrafisz bezbłędnie odróżnić zdjęcie dobre od złego, więc pewnie wytypujesz tego fotoskrzypka nawet nie patrząc na monitor...
Drugie primo: ponieważ chyba obaj zgodzimy się, że oczekiwanie na Mata może potrwać, czy należy przyjmować bezkrytycznie wszechobecną mentalność Czesia łamanego przez Mietka?
Krystyno, przyznaj się że tylko udajesz że nie rozumiesz co Ci piszą od dawna. Proszę przyznaj się bo inaczej pomyślę coś o nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.
Napiszę na wszelki wypadek prosto, w trzech punktach.
Jeżeli chcesz aby ktoś ocenił Twoje fotki i wskazał ewentualne błędy to:
1. Uważasz się za początkującą - zakładasz wątek w dziale Zdjęcia początkujących
2. Uważasz ze nie jesteś już początkująca - zakładasz wątek w dziale Ocena zdjęć
3. Oczekując porad i komentarzy NIE wstawiasz fotek do galerii i wątków tematycznych.
zdrówka życzę
The question is: What is a Mahna Mahna?
Aaa, czyli jest coś między poziomem początkującym a zaawansowanym. Jakoś wcześniej nikt o tym nie pisał, a ja jeszcze nie jestem tu tak długo, by o wszystkim wiedzieć. Dzięki. Wreszcie ktoś mi to klarownie wyłożył. Pozdrawiam i również zdrówka życzę.
Więcej zdjęć do galerii nie wstawię. Za już wstawione żałuję i obiecuję poprawę![]()
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 8.02.14 o 22:44
Czyli jednak nasza wina, bo nam sie nie chce......echhhhh...... a nie pomyslalas, tak zupelnie przez chwilke, tak przez ulamek sekundy, przez mgnienie oka, ze to jednak .... troche twoja wina...? Mam na mysli mala ilosc dobrych rad, ktorych nie dostajesz od forumowiczow.
Z tym "bezblednie" to poprosze cytat i linka.
A skoro sam nie potrafisz rozpoznac takiego Mata, to skad pomysl, ze go sam nie zjechales w galerii jakis czas temu?
Albo, ze np ja nie mam racji?
Albo Krystyna?
Albo ktokolwiek inny?
Co daje ci pewnosc, ze mozesz oceniac moja wiedze fotograficzna albo moj gust?
To teraz bedziesz udawac, ze jestes tu nowa i robisz zdjecia od tygodnia? No prosze cie.....
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 8.02.14 o 22:50