Tak trochę jakby w temacie
http://autofocus.blox.pl/2008/01/Wie...nternecie.html
T.
Tak trochę jakby w temacie
http://autofocus.blox.pl/2008/01/Wie...nternecie.html
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Przepraszam, ale mp3 jest też sprzedawane jako oryginał przez wytwórnie. ... tyle, że mp3
No dobra, takie firmowe mp3 tak samo genialnie odtworzy "Ona tańczy dla mnie" jak taśma-matka![]()
He, he, dobreAle coś w tym jest. Każdy ma swój indywidualny gust, swoją estetykę. Dla mnie na przykład zdjęcia Anne Geddes to kicz (gniot estetyczny) pierwszej próby i nic na to nie poradzę - nie znoszę takich zdjęć, w których dzieci traktuje się jak rekwizyty, dosłownie.
Jedni lubią operę, inni disco polo. Ale może to i dobrze, że nie wszyscy lubią to samo - nudno by było![]()
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 6.02.14 o 23:10
Gniot jest to odwrotnie proporcjonalne w odbiorze dzieło artystycznie doskonałe, gdzie z opinią ogółu adresatow do których jest skierowane, nie zgadza się autor, twierdząc, że nie mają racji. Przeciez to proste.
ps. sam tak mam, ........... do czasu![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty diabolique
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
- dla jednego gniot będzie gniotem, a inny stwierdzi że to sztuka przez duże "es" (mam tu na myśli np foty pewnego kolesia, który cykał chyba w pociągu, nieostre, zaszumione, nie wiadomo o czym i BW - ale poszły na wystawę bo miał jakiegoś znajomego profesora - taka historyjka mi się kolebie w głowie);
- dla mnie gniotem (oprócz moich własnych wypocin) są też ostatnie wygrane zdjęcia w wielkim konkursie NG![]()
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()