Strona 13 z 21 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 209

Wątek: Co to jest gniot?

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Odp: Co to jest gniot?

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Czy to jest gniot?Czy jeszcze nie?Załącznik 110358
    UWAGA !!!
    Jestę Ekspertę !!!
    To jest gNIOT.
    Dziekuję.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

dzarro
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Krystyna1975 Zobacz posta
    No cóż, jak ma się "miętkie" serce, trzeba mieć twardą d... To z czasem przychodzi. Pamiętam jaki szok przeżyłam na początku. Dopiero zaczynałam i postanowiłam komuś te swoje twory pokazać. Na swoje nieszczęście zaczęłam od "Obiektywnych". Z perspektywy czasu i pobytu na 3 innych portalach mogę powiedzieć, że takiego popisu chamstwa, jakiego miałam okazję doświadczyć na "Obiektywnych", nie spotkałam na żadnym ze wspomnianych już trzech portali. Ale nie poddałam się, nie przestałam fotografować, choć od czasu do czasu robię sobie przerwę. Trzeba mieć świadomość, że nie wszystkim będą się nasze zdjęcia podobały, ale co innego konstruktywna krytyka, a co innego chamski nalot, żeby odreagować zły dzień, czy wyleczyć kompleksy.
    Nie wiem co się dzieje na Obiektywnych ale wydaje mi się, że opacznie zrozumiałaś mój wpis...

Krystyna1975
    Gość

Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    Nie chcesz się już rozwijać?
    Chcę, ale sama ocena bez komentarza nie zapewnia rozwoju. Jak nie wiem, gdzie popełniłam błąd, bo komentującemu nie chciało się tego napisać, to jak mam następnym razem go nie popełnić?

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Chcę, ale sama ocena bez komentarza nie zapewnia rozwoju. Jak nie wiem, gdzie popełniłam błąd, bo komentującemu nie chciało się tego napisać, to jak mam następnym razem go nie popełnić?
    Teraz wyobraz sobie np. skrzypka, ktory gra przed widownia i nie ma zielonego pojecia, ze falszuje jak diabli..... (nie mylic z diabolique'm ) i dopytuje sie ze sceny:
    -No co??? co zle zagralem? Co wam sie nie podoba? Ktora nuta byla zle zagrana? Ze skrzypce trzymam odwrotnie? No to co???
    Ostatnio edytowane przez k@czy ; 8.02.14 o 21:09
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

dzarro
    Gość

Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Teraz wyobraz sobie np. skrzypka, ktory gra przed widownia i nie ma zielonego pojecia, ze falszuje jak diabli..... (nie mylic z diabolique'm )
    A co, kiedy jest to skrzypek w rodzaju Mata Maneri - a wśród publiki 10% osób widziało kiedyś teledysk Vanessy Mae, a reszta widziała tylko skrzypka w kapeli góralskiej podczas ostatniego pobytu w Zakopcu?

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dzarro Zobacz posta
    A co, kiedy jest to skrzypek w rodzaju Mata Maneri - a wśród publiki 10% osób widziało kiedyś teledysk Vanessy Mae, a reszta widziała tylko skrzypka w kapeli góralskiej podczas ostatniego pobytu w Zakopcu?
    No wlasnie, co?
    Jak dobrze zrozumialem, to ty jestes Mat Maneri, a reszta na forum to glupie Czesie i nierozgraniete Mietki?

Krystyna1975
    Gość

Teraz wyobraz sobie np. skrzypka, ktory gra przed widownia i nie ma zielonego pojecia, ze falszuje jak diabli..... (nie mylic z diabolique'm ) i dopytuje sie ze sceny:
    -No co??? co zle zagralem? Co wam sie nie podoba? Ktora nuta byla zle zagrana? Ze skrzypce trzymam odwrotnie? No to co???
    Aha, czyli jak chcę się dowiedzieć, co ewentualnie robię źle, to mam iść gdzieś indziej i tam publikować swoje zdjęcia, bo tutaj się tego nie dowiem. OK, nie ma sprawy.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Aha, czyli jak chcę się dowiedzieć, co ewentualnie robię źle, to mam iść gdzieś indziej i tam publikować swoje zdjęcia, bo tutaj się tego nie dowiem. OK, nie ma sprawy.
    Przyklad skrzypka i widowni do galeria na forum.A nauka to we watku dla poczatkujacych a nie inne forum jak to sugerujesz.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria

Zdjęcie mi się podoba. Z punktu widzenia sprawozdawczego, wierności przekazu jest satysfakcjonujące. Tak tam było. Erotyzm aż kipi, a kawalerka skwaszona jakaś, niezainteresowana, wolnomyśląca. Ustawienie osób daje dostateczny przegląd, wgląd w zabawę, pokazuje fazę. Pomijam wszystkio inne.
    Pzdr, TJ

dzarro
    Gość

No wlasnie, co?
    Jak dobrze zrozumialem, to ty jestes Mat Maneri, a reszta na forum to glupie Czesie i nierozgraniete Mietki?
    Jak ktoś w każdej wypowiedzi widzi przytyk do Mietka albo Czesia - to być może ma problem. Ale nie jest to mój problem. Sens mojej wypowiedzi był taki - nie wszystko co wydaje się fałszem jest fałszem.
    To, że nie jestem Manerim nie oznacza jeszcze, że muszę za wszelką cenę równać do Mietka albo Czesia, albo - co jeszcze gorsze - strać się błyszczeć wyłącznie na tle Mietka albo Czesia.