cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ulka, a te scrabble to jak są zrobione? Fajne to.
O 90. nie piszę bo wiadomo![]()
Bardzo dobra wrzutka. Nr 90 to dobre zdjęcie - ale najsłabsze z tej czwórki. Strasznie "gadające" - wygląda na ustawiane, nawet jeśli takie nie jest. Scrabble są duże ciekawsze. To z dzwonem też - choć trochę drzewa z boku przeszkadzają.
Ostatnio edytowane przez dzarro ; 27.05.13 o 13:03
Mnie zdecydowanie najbardziej z ostatniej wrzutki podoba się nr 93 a najmniej 90.
Ciekawe rzeczy pokazujesz z Krakowa
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Świetna ta ostatnia seria. Brawo!
dzięki za odwiedziny i opinie
cieszy mnie że zdania są podzielone![]()
osobiście bardzo lubię tą ustawianą 90 ale scrable też
ogólnie historia tych scrable jest bardzo ciekawa
muszę znaleźć resztę tych klocków w Krakowie![]()
szczegóły TUTAJW ramach projektu wykonanych zostało 8 instalacji, będących przeskalowaną wersją widoków z planszy do gry scrabble. Ok. 400 liter zostało wykonanych przez artystkę ręcznie, w tradycyjnym procesie ceramicznym. Intencyjnie, wielkość poszczególnych instalacji zamknęła się w przestrzeni o wymiarach 2 na 2 m. Instalacje umieszczone (przyklejone) zostały na ścianach w wybranych punktach miasta. Każda z instalacji poświęcona była innemu filmowi dokumentalnemu, a krzyżujące się słowa były znaczeniowo powiązane z jego treścią.
zapodam coś zapodam ale muszę znaleźć trochę czasu na wyciągnięcie fot z szuflady i wybranie tych które lubięZamieszczone przez Saboor
![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 27.05.13 o 23:53
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Grzyb w wersji z gonienia króliczka całkiem całkiem udany...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro