Witamy na Forum Olympusclub.pl
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 29 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 282
    Klubowicz(ka) OlyJedi Farensbach naprawdę miły Farensbach naprawdę miły Farensbach naprawdę miły Farensbach naprawdę miły
    Mieszka w
    Mazowsze
    Siła reputacji
    5

Domyślnie Farensbach krajobraz przyrodniczy

Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum.
    Fotografuje od jakiegoś czasu, głównie krajobraz przyrodniczy. Fotografuję aparatami z dwóch systemów - sony i olympus. W tym wątku będę jednak trzymał się jedynie zdjęć z olka. Mam e 420 z dwoma obiektywami ZD 9-18 i 25/2.8 oraz całą masę rokkorów (manualne obiektywy Minolta MD w zakresie 24 - 300 mm.)

Kilka zdjęć z zimowego Kampinoskiego PN

1.

2.

3.

bernard74
    Guest

Domyślnie

Witaj

Ostanie zdjecie fajne podoba mi sie , dwa pierwsze jakby czegos brakowalo , troche bez motywu - ale nie jest zle.

Pozdrawiam

Klubowicz(ka) OlyJedi voovoo2 oświecony voovoo2 oświecony voovoo2 oświecony voovoo2 oświecony voovoo2 oświecony voovoo2 oświecony
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    13

Domyślnie

Bardzo dobre fotki.Witam na forum

Klubowicz(ka) OlyJedi robasss ma wyłączoną reputację
    Mieszka w
    deszczowa Szkocja
    Siła reputacji
    5

Domyślnie

Witaj i chwała Ci za foty z Olymusa Pierwsza fota podoba mi się, gdyby była większa jeszcze lepsze wrażenie by robiła. Fajna jest tez 3 ale brakuje mi jakiegoś motywu na I planie.
    pozdrawiam robasss

Klubowicz(ka) OlyJedi slaszysz roztacza niezwykłą aurę slaszysz roztacza niezwykłą aurę slaszysz roztacza niezwykłą aurę
    Mieszka w
    Mosina
    Siła reputacji
    8

Domyślnie

Przy takich pofałdowaniach jak na 1. i 2. warto się schylić lub wręcz położyć i zrobić z fałd prawdziwe góry. Bo z wysokości stojącego człowieka nie robią one wrażenia.

Klubowicz(ka) OlyJedi apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą apz ma piękną przyszłość przed sobą
    Mieszka w
    Beskid Mały Góry Zasolskie Andrychów
    Siła reputacji
    24

Domyślnie

Witaj. Mnie podoba się najbardziej 1. Kadr mglisty, ale ciekawa struktura podłoża, śnieg i woda, i ta fajna tonacja.

Pozdrawiam AP.
    Sprzedam E-30, Grip HDL-4 i Sigma 30/1,4
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    OR 0 / PoPRAWka 0 / Zloty 5+ /Wystawa Honorowa 0 (Za wysokie progi)/TWA?
    Rzecznik Prasowy TWA
    aBS tworzy: Zlot Olyclubu Toruń Wiosna 2013

Klubowicz(ka) OlyJedi rol6 oświecony rol6 oświecony rol6 oświecony rol6 oświecony rol6 oświecony
    Mieszka w
    Skórzewo/Poznań
    Siła reputacji
    9

Domyślnie

Witaj na forum,

Mnie podoba się najbardziej ostatnie, mimo braku jakiegoś elementu przyciągającego uwagę na pierwszym planie.
    Jedynka i dwójka też ciekawe, jednak w porównaniu do trzeciego miałeś o wiele gorsze światło i nie są dla mnie tak atrakcyjne jak ostatnie.

Pozdrawiam
    PEN, kilka puszek i wiadro słoików

Klubowicz(ka) OlyJedi Farensbach naprawdę miły Farensbach naprawdę miły Farensbach naprawdę miły Farensbach naprawdę miły
    Mieszka w
    Mazowsze
    Siła reputacji
    5

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za przywitanie, komentarze i uwagi

Kolejne dwa zdjęcia zrobione ZD 9-18 .

4.

5.

Klubowicz(ka) OlyJedi zeman2 naprawdę miły zeman2 naprawdę miły zeman2 naprawdę miły zeman2 naprawdę miły
    Siła reputacji
    7

Domyślnie

Hej
    Fajnie, że zawitałeś na forum. Fotki starannie kadrowane, przemyślane - przypadły mi do gustu. Szkoda tylko , że forum, medium internetowe nie pozwala oglądać Twoich krajobrazów w zdecydowanie większym formacie - z pewnością wiele by zyskały.
    Czekam na kolejne foty.
    pozdrawiam

bernard74
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeman2 Zobacz posta
    Hej
    Fajnie, że zawitałeś na forum. Fotki starannie kadrowane, przemyślane - przypadły mi do gustu. Szkoda tylko , że forum, medium internetowe nie pozwala oglądać Twoich krajobrazów w zdecydowanie większym formacie - z pewnością wiele by zyskały.
    Czekam na kolejne foty.
    pozdrawiam
    To prawada

Pozdrawiam