helmuth - jezeli moge wypowiedzieć moja opinie to dół bardzo ładnie poprawiłeś ale niebo wyszło sztucznie.
helmuth - jezeli moge wypowiedzieć moja opinie to dół bardzo ładnie poprawiłeś ale niebo wyszło sztucznie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Biker, ziewający kot jest super![]()
Odwiedziła mnie tu spora gromada z Was, więc odniosę się do co niektórych wpisów. Dzięki wszystkim za wizyty i ciekawe wskazówki dot. obróbki fotek. To po Waszych ocenach, uwagach i zachętach zabrałem się trochę za bardziej wnikliwą obróbkę fotek, ale póki co jest to obróbka trochę więcej niż podstawowa i pewnie sporo czasu upłynie zanim będę mógł pokazać jakichś większy postęp. Zawsze łatwiej mi było wypatrzyć ciekawy motyw na zdjęcie, niż je później mocno poprawić lub przerobić.
Za bardzo mi na tym nigdy nie zależało, choć podstawy trochę czasem zaniedbałem. Fotki miały służyć głównie mojej stronie, a tam strażnikiem przyzwoitości jest kolega który preferuje naturalne i do tego mnie mocno przekonał. Nie wypadało zatem pośród zdjęć z wycieczki pokazywać np. rzeki Biebrzy na różnie obrobionych zdjęciach, bo wyglądało by to niezbyt naturalnie.
Nieco inaczej wygląda sprawa pojedyńczych fotek które czasem pokazuję nie tylko na forum. Tu Wasze propozycje, czy uwagi są jak najbardziej prawidłowe. I ja sobie taką małą edukację zastosuję na miarę swoich możliwości, w myśl zasady, że na naukę nigdy za późno nie jest.
Witam!!
Trochę się pobawiłem moimi fotkami bo sotatnio pogoda to żal mówić.
Na początek.......odbicie. Chętni mogą zgadywać czego
inna wersja zabytkowej remizy z Księżego młyna
jeszcze jedno wspomnienie z tagów foto Video, następne już za tydzień.
i na koniec, coś za czym wszyscy tęsknimy
Pozdrowerki![]()
Ostatnia fota najbardziej mi sie podoba![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo fajna wrzutka, moim zdaniem chyba najlepsza w ostatnim czasie. Na ostatnim zdjęciu udało Ci się wydobyć z kadru fajny taki nieralny klimat.Tak trzymaj![]()
Jeszcze jedno słoneczne.
bo na wiosenne słońce trzeba będzie jednak trochę poczekać.![]()