Hahahha, ależ mnie to kocisko ubawiło![]()
Hahahha, ależ mnie to kocisko ubawiło![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Odbicie i ziewający kot bardzo fajne.
barmichał z tą klatką to .......wiesz co mówisz. Zrobię "przymiarkę" ze statywem na szeroko i zobaczymy co się da zrobić, bo fotka mnie też się podoba. Dzięki wszystkim za wizytę, choć trochę Was mało. No ale życie toczy się dalej. A konkurs o Łodzi tuż tuż
![]()
Januszku, z przyjemnością śledzę Twoje poczynania.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
[QUOTE]
Podoba mi sie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Całkiem, całkiem te foty a koty też. No wiesz Biker w takim momencie koty sfocić
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dla testów do Gimpa, każdy moment jest dobry. Zależało mi na hydrancie i kotach, a że one tak musiały........
Hydrant wyszedł krzywo, bo celowałem też w koty, więc była okazja do korekty. I tak mi fajnie zapozowały bo fotek kilka strzeliłem.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To musiałbym poczekać, aż skończą![]()