Ostatnie bardzo fajne![]()
Ostatnie bardzo fajne![]()
Janusz, jeszcze się musisz stempelka nauczyć, bo ta wisząca butelka razi.
Ktoś ją pewnie dla ptaszków powiesił, a koty na dole się czają - a nóż się któremu łapka pośliźnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Boguś mówiąc szczerze mnie ta butelczyna nie przeszkadzała, bo to faktycznie poidełko dla ptaków. Nawet na gałęzi skórki słoniny dla sikorek tam wieszają. Koty nie zawsze tam można spotkać(miałem szczęście), ale wzrasta za to szansa na złapanie ptaszka nad hydrantem, co dodałoby zdjęciu uroku. A występlować, masz rację zawsze można, potrenuję i tą umiejętność bo czasem się może przydać.
Teraz bawię się fotkami z ostatniej wyprawy na Mazury i nad Biebrzę.
i takie stworzyłem cudo
Przyjdzie czas i na stemplowanie. Na razie sobie ćwiczę drobne korekty prostowanie, poziomowanie i poprawę kolorów oraz kadrowanie. Mam sporo materiału jest nad czym siedzieć. Przed wiosennym uaktywnieniem taki trening się przyda.![]()
Bardzo podoba mi sie gra cieni na jedynceJa Cie proszę nie ucz się stemplowania, w końcu wątek nazywa się "rowerowo-fotograficzna kariera" i spodziewam się tu znaleźć zdjęcia pokazujące świat taki jaki widzisz a nie wysteplowany
![]()
Nie pali mi się do nauki stemplowania właśnie z tytułu naturalnych preferencji obrazu jaki widzę. To nie wyklucza nauki bo czasem się to przydać może. Ale ogólnie to ja się staram za bardzo w zdjęcia nie ingerować, poza podstawowymi i koniecznymi korektami.
Własnie takie cienie najbardziej mi się podobają i najchętniej ich szukam.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Magik z Ciebie wieloletnio praktykujący. Pożyjemy, zobaczymy, na razie spadam do pracy.
Pozdrowerki i dzięki wszystkim za wizyty.![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 11.03.13 o 13:51
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA