Strona 174 z 401 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184224274 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.731 do 1.740 z 4006

Wątek: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

Krakmanku może to i nie poprawne myślenie, ale ta butelka dopełnia obrazu całości nad tym hydrantem. Byłem tam wiele razy i jeszcze nie raz pójde, widziałem pijące z niej ptaki i skubiące słoninę zaczepiona na gałązce. Nie chciałem nic usówać, choć mógłbym to sam zdjąć, bez stemplowania fotki. Może trafię taki kadr z ptakami to też Wam pokażę.

Andrzeju kolega robi strony dla firm z całej Polski i fotografuje od lat. Nie wypada mi podważać jego praktyk. Zrobił dla mnie stronę, dał wskazówki i to zadziałało, więc.................
    Ja już na sponsora sprzętu nie liczę, sam zamierzam się wysponsorować..............własnymi zdjęciami. Póki co jedno bedzie na wystawie......na Targach Foto Video
    Ostatnio edytowane przez BIKER ; 20.03.13 o 23:46

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    ...
    Ja już na sponsora sprzętu nie liczę, sam zamierzam się wysponsorować..............własnymi zdjęciami. Póki co jedno bedzie na wystawie......na Targach Foto Video
    O ... Mnie się podoba takie myślenie. Ale do tego podstawowa obróbka jest już niezbędna. I niech tak zostanie. Powodzenia życzę.
    AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Andrzejku bikefamilly to już raczej historia, teraz czas na Bikerstory i już moja w tym głowa aby to wypaliło. Wciąż niestety tylko marzę o ciut lepszym sprzęcie, choć ja na obecnym etapie na E-520 naprawdę narzekać nie mogę. Coraz wiecej widzę, coraz bardziej to lubię i wciąż mi mało.
    Może jak się z pracą ułoży, to chociaż jakieś............szkiełko
    A póki co.............nawet czarne koty mi sprzyjają
    To w ramach podzięki dla wszystkich którzy mnie tu odwiedzaja

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

No to już całkiem zgrabnie wyszło
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Jednak bym wywalił tę butelkę. Pasuje jak pięść do nosa. No owszem - gdyby tam jaka ptaszyna siedział, to już mamy historyjkę - koty czatujące na jedzonko. Żywe jedzonko.
    Się zaczaj i spróbuj
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria

Zdjątko całkiem fajne. Co do butelki mam podobne zdanie jak przedmówcy. Nic tu ona nie wnosi do zdjęcia poza spsuciem estetyki kadru. Dodatkowo jest przepalona, bez szczegółów.
    Z kwestii technicznych nie podoba mi się, że nie można obejrzeć zdjęcia w całości bez przewijania.
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Pora na małe opowiadanie o wizycie na tegorocznych targach Foto Video. Już kilkanaście dni wcześniej zapisałem się na warsztaty w Penami zorganizowane przez redakcję miesięcznika Digital Foto Video. Nie mogłem przepuścić takiej okazji. Miałem cichą nadzieję, że porwę Pena i pójdziemy w plener na łódzkie ulice. Do atrkcji zaprosiłem naszego forumowego kolegę Zbiziego, bo co dwóch to nie jeden. Zima skuła Łódź śniegiem i lodem i trochę zmieniła scenariusz warsztatów z Penami. Dostaliśmy z kolegą możliwość wyboru aparatu, więc porwałem OMD z obj 12-50. Okazja do focenia była wyłącznie na terenie hali targowej, bo redakcja z ważnych powodów tak uznała. Ale na szczęście na imprezach towarzyszących targom znalazło się trochę atrakcji, głównie w postaci ładnych dziewcząt pozujących przy samochodach, quadach i gdzie było możliwe.

Nie chciałem Was nudzić zdjęciami stoisk, bo znam je niemal na pamięć. Wybrałem atrakcje z piękna kobiecej urody i mam nadzieję, że zdjęcia jako rodzaj relacji się Wam spodobają.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

Ciąg dalszy nastąpi

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Wiesz, mimo że osobiście wolałbym się z tą modelką spotkać, to bardziej mi się podobaja zdjęcia gościa, którego ktoś "zilberbązą" przejechał
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

ten gość to targowa "wizytówka" Canona, a ta ładna panna została zamówiona przez redakcję Digital Foto Video jako "rekompensata" za brak mozliwości wyjścia z Penami w plener

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    ta ładna panna została zamówiona przez redakcję Digital Foto Video jako "rekompensata"
    Ty wiesz jak to brzmi?
    The question is, who cares?