Na takie sloneczko mozna poczekac.
Na takie sloneczko mozna poczekac.
Ładnie wyszedł Ci ten spacerek
Ta ulica mi się podoba![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To mój Widzew i Rokicińska 600m od Selgrosa i Obi. Widok w kierunku na miasto od strony wschodu.![]()
I EC4 w tle zapomniałeś dodać![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Miałem nadzieję że sam rozpoznasz![]()
Bawię się Andrzejku w każdej wolnej chwili. Mam sporo planów i chcę mieć fajne fotki.
I jeszcze coś...........ustawiłem inaczej mój aparat![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 20.03.13 o 23:37
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Tę część Twego wywodu uważam za z gruntu fałszywą. Nawet jak znajdziesz sponsora na wymianę sprzętu, to łatwiej będzie go złapać za serduszko, gdy zdjęcie będzie przyzwoicie obrobione. Uważam,że Twój kolega nie ma racji co do zasady... To jego zdanie i jest po prostu w błędzie. A Ty ćwicz , nie użalaj się nad sobą. Za pół roku będzie łatwiej i lepiej.
cierpliwości Ci życzę, dużo cierpliwości.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro