I teraz to już nikt nie napisze![]()
I teraz to już nikt nie napisze![]()
Aż, czemuż to? Że spytam się w tym temacie.
---------- Post dodany o 18:21 ---------- Poprzedni post był o 18:17 ----------
No, bo to to samo, tylko trzeba umieć kucharzyć, inaczej najlepszy przepis nie pomoże i pomidorowa do... zupy.
P.S.
Ja nie umiem, mi kobieta gotuje strawę.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ale takie "imbecylowate"dziela sprawdzaja sie w konkursach typu -Dzis sobota to szczelamy fote-.A skoro mamy konkursiki wysokich lotow beztematycznych, to, to w imie czego zajmowac sie reportazem,dokumentem,essejem.Raz,ze mielismy to w szkole dwa,ze w konkursie nie wygra.Duzo rzeczy mielismy w szkole tylko ilu z nas je pamieta.No dobrze, a jeżeli usuniemy wszystkie te: przeróbki, szczypty, domieszki i nutki... to co zostanie?
fota 1 - siedzi dwóch abs'ów przy piwie
fota 2 - idą z grupą machając bejsbolami ulicą
fota 3 - zaśmiecona ulica rozpirzone wystawy
Nuuda Panie, nuuda.![]()
Tomek -Pisz dalej.Ciekawie to ujmujesz podpierajac przykladami.
EDIT.Saboor-To,ze cytuje Twojego posta nie znaczy,ze odnosze sie do Ciebie
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 27.02.13 o 22:39
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Pamietasz Czarnego reportaz"Bog tak chcial"
Wystarczy obejrzec,przeczytac.Za wzor moze on byc.
Jednak boje sie ,ze sie nie sprawdzi dlatego pisalem o popularnosci dziel szczelanych bo czwartek i deszcz pada.To tak jak pociaganie za warkoczyki a pytanie co robisz dzis po poludniu.Cel taki sam.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Pewnie że tak! No wiem że może być ciężko, ale jak by nie patrzeć to Forum Fotograficzne i kilku speców od dokumentu i reportażu mamy, a na pewno
byłoby to ciekawsze od cykania kota w kuchni.
---------- Post dodany o 21:57 ---------- Poprzedni post był o 21:54 ----------
Mam teraz przed nosem Diabła kwartalnik społeczno-fotograficzny nr.0 "Przestrzenie"
To jest cudo, tylko nie mogę się do żebrać o jeszcze.
Kojarzysz to?
---------- Post dodany o 22:23 ---------- Poprzedni post był o 21:57 ----------
Wrzuciłem na Portal, bo dyskusja na ciekawy temat i dobrze by było, żeby się rozwinęła.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.02.13 o 23:48