Przedstawiam mój pierwszy, króciutki reportaż z ustawki parkour<chłopaki dali naprawde niezły popis>zapraszam do komentowania
Przedstawiam mój pierwszy, króciutki reportaż z ustawki parkour<chłopaki dali naprawde niezły popis>zapraszam do komentowania
Pozdr
Zapraszam do komentowania!!!!! wiem, że nie jest to profesjonalnie wykonany reportaż ale to pierwsza próbapomużcie komentując
![]()
Pozdr
cos w tym fajnego jest, dla mnie ok (a skory do krytyki jestemi to radykalnej.
Ale zastanawia mnie jedno: czemu parkour wszyscy zawsze robia na b. krotkich czasach, zamrazajac ruch... inaczej zle wychodzi ? nie da sie? moim zdaniem to mogloby by wyjsc fajnie.
swoja droga zazdroszcze okazji i pewnie znajomosci.
jedynka podoba mi sie najbardziej, aczkolwiek szkoda ze nie ma ciut wiecej nad kolesiem. dwojce cos zawadza dziwny dol, ale podoba mi sie to komputerowe costam i ten koles jest w fajnym miejscu.
I'm so happy with my new black body.
Fotografia reklamowa, eventy, konferencje, Warszawa - http://www.fantasmatic.pl/
Pierwsze najlepsze, choć tak jak mój przedpiszca, wolałbym więcej góry. A najlepiej, żeby postać była w mocnym punkcie w prawym górnym rogu i "wyskakiwała" z kadru.
Nie lubię farbowanych zdjęć czarno-białych. Jeśli BW to normalne, bez kombinowania. W wyjątkowych sytuacjach sepia, ale porządnie zrobiona.
Ogólnie jest moim skromnym zdaniem OK. Z przyjemnością obejrzałem foty, choć za konukerą - mogłeś pokombinować z majzami na druższych czasach.
2 wyglada jak fotomontaz
pierwsze gut.
restę skadrowałbym inaczej, może szerzej, może na kwadratowo
Srednio podoba mi sie pierwsze zdjecie, bo za malo jest przestrzeni na gorze nad czlowiekiem, co jakos psuje mi kompozycje. Drugie moim zdaniem takie troche przyciasne. Stol sie nie miesci w kadrze i jakos mi to zle wyglada. Podoba mi sie za to trzecie. Takie oszczedne, tylko ukazanie pozy skaczacego. Szkoda, ze cienie na ciele nie sa bardziej uwidocznione. Mysle, ze jakas obrobka by pomogla.
Pzdr
Po pierwsze chciałem podziękowac wszystkim za komentarze, cieszę się ze otrzymalem od was kilka miłych słów. Naprawde uwierzcie mi ,że mobilizuje to do dalszej pracy.
-Nib zapewniam że to nie fotomontaż![]()
-a z większym czasem naświetlania spróbuje jeszcze pokombinować
Pozdrawiam![]()
Pozdr