Ej moose, moose ... Narozrabiałeś z tym wątkiem!
Człek rano zajrzy i ... siedzi, siedzi i czyta, ogląda a świat wokół przestaje istnieć!
Dziękuję
Ja
Ej moose, moose ... Narozrabiałeś z tym wątkiem!
Człek rano zajrzy i ... siedzi, siedzi i czyta, ogląda a świat wokół przestaje istnieć!
Dziękuję
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Znaczy czas opuścić ciepły ..dołek i przyjechać choćby na dwa dni.Program dnia luźny : 6-8 Bagno Ławki, potem relaks do 17 tej i znowu Bagno Ławki. Drugi dzień - od 5.30 do 11tej Barwik i spokój. Sukces gwarantowany
![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Dopiero byłem na zlocie żaglowców w Gdyni i wracając chciałem zahaczyć Biebrzę.....teraz żal mi **** ściska...
super fotki Moose....chyba zaplanuję na następny rok Biebrzę.....CHCĘ BYĆ BIEBRZNIĘTY...
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Okij chłopaki. 23 ( sobota) mam warsztaty dla kilku osób. ale 24-25 luz.
P.S.:
nie należy przesadzać za wabieniem nawet tak spokojnych zwierzaków jak ,,osie" :
---------- Post dodany o 16:10 ---------- Poprzedni post był o 16:09 ----------
Znaczy - koleś z filmiku to kompletny idiota. Mam nadzieję, że doznał trwałego uszczerbku na zdrowiu![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Wczoraj znowu łosie dokazywały na Bagnie Ławki. Klępa z łoszakiem + klępa + byk szóstak. I wszystko w jednym miejscu. Byk długo stał na otwartym terenie 50m od szosy, może bliżej. 3 obiektywy, 6 osób. Nuda...Oprócz bodźców wzrokowych łosie dostarczyły też pełnej gamy głosów bukowiskowych
![]()
Wczoraj w końcu odwiedziłem biebrzańskie łosie![]()
Na Bagnie Ławki w godzinach 17-18.30 widziałem 6 łosi - 2 klępy pomiędzy kładką a wieżą i 3 byki + jeden osobnik o nieokreślonej płci (był bardzo daleko, ale raczej też byk) na południe od kładki.
W Burzynie ok. godz. 20 odzywał się cn. 1 byk.
zachód nad Bagnem Ławki
Wcześniej byłem też pod Wizną - tam ok. 5-6 bielików, rybołów i trochę pospolitszego ptactwa wodno-błotnego (czajki, łabędzie, czaple, kaczki).
Zachód słońca w paski jest rewelacyjny, świetnie się chmury ułożyły![]()
Łabędzie świetnie uchwycone, no i zachód słońca też niczego sobie![]()