Mało jesieni niestety nad BiebrząAle ten widoczek podoba mi się całkiem, a Tobie?
Kilka innych:
Reszta fotek z nad Biebrzy z tego weekendu: Galeria Biebrznięta
Mało jesieni niestety nad BiebrząAle ten widoczek podoba mi się całkiem, a Tobie?
Kilka innych:
Reszta fotek z nad Biebrzy z tego weekendu: Galeria Biebrznięta
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Trzy pierwsze zdjecia - pierwsza klasa, fotki z charakterem, spokoj i zaduma, swiatlo i przestrzen. Wielkie uznanie. Zdjecia konkursowe.
Pzdr, TJ
1 - płaskie, pozbawione przestrzeni, większość zdjęcia zajmuje nieciekawe niebo; jako pejzaż nieakceptowalne, dobre jako dokumentacja gruntów.
2 - ok (może by tak więcej ziemi z jej ciekawą fakturą zamiast nieba nastęonym razem?)
3 - jak 1
4 - nuda i chaos kompozycyjny
Ostatnie świetne![]()
NR 2 ma fajne walory poznawcze . Trakuuur C330 jak Twój Olek.
Przyjedź do Narwiańskiego Parku Narodowego , tu ciekawiej jest i traktuuury poważniejsze jeżdżą modele C360 coś na wzór wyżej ligi jak E-XXX
Osatnie ciekawe tylko zieleń jakby nie teges.
traktor z fajnej perspektywy i niebo jakby go "przygniatające do ziemi...podoba się - idelanie wyszedłby tu jakiś "przegięty " w nastawach HDR.
Ostatnia fota zwraca uwagę ale po dłuższym oglądaniu przestaje się podobać...
Pozostałe nie wciągają ale ładne widoczki
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Faktycznie, może i nudnawe, ale tak wizualnie
To powiem że "traktor" świetnie wyszedł i zdjęcie podoba mi się jako całość kompozycji.
No i ostatnie fajna ostrość i światło , jakby w tójwymiarze. To ostatnie jak najbardziej jesienne. Może niezbyt ciekawe tematy, ale wykonane profesjonalnie
/*...................*/
/* ...........................*/
za mariushem
było sobie życie
za fotomic' iem
Fajne mogłoby być to z traktorem ale bardzo razi centralny kadr.
W 3. razi z kolei kompozycja - horyzont dokładnie w połowie kadru.
4. - nie wiadomo co chciałeś pokazać - odpowiednia GO mogłaby wyciągnąć to lub owo![]()