Labedzie na tak![]()
Labedzie na tak![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Łosie cały czas w natarciu. Od południowej granicy Parku jakieś 4,5km, aż po Groblę Honczarowską warto się czujnie rozglądać na boki. Od łoszaków poprzez klępy, młode byki i wcale niebrzydkie 12taki. Ludzi tez nie brakuje więc czasem warto popatrzeć gdzie stoją samochody, bo pewnie gdzieś przy łosiach![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Rewelacyjny zachód słońca z paskami.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Foty świetne. moose ale Ty masz fascynujące możliwości obserwacji zwierząt. Nie ukrywam, że zazdroszczę.
, ale kiedyś tam pojadę.
Pozdrowerki.
Teraz masz świetną pogodę na rower.Szlaki i leśne drogi suche, tylko śmigać.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Tak pogoda na rower jest i ja z niego nie zsiadam, tyle że jeżdżę teraz po lub koło Łodzi i focę wszystko co ciekawe. Na dalszę wayprawę już nie mam szans ze względu na pracę. Tafiłem w takie szambo jak zachodni obóz pracy i nijak się z tego bagna uwolnić nie mogę. Nie dość że muszę pracować przy smrodzie, to jeszcze wśród idiotów goniących normy i robiących łaskę że dadzą urlop. Firma zachodnia, a idiotami są polacy- tępe sługusy cudzego interesu patrzące tylko by nogę podłożyć.
Żeby pojechać nad Biebrzę musiałbym mieć tydzień wolnego i trochę kasy, a to teraz nierealne bo wysłałem właśnie 2 córki do nauki w liceum a to trochę kosztuje. Ale ja poczekam na swój dzień, a do tego czasu poczytam i pooglądam Twoje fotki.
Pozdrowerki i odwiedź mnie czasami.
Dzięki za wszystkie komentarzeNie spodziewałem się, że łabędzie tak się spodobają
![]()
Bukowisko jeszcze trwa, choć to końcówka. Rykowisko natomiast osiąga swój szczyt. Jeleni nasłuchiwać można albo wzdłuż Biebrzy nadstawiając ucha ku wschodowi, albo z Carskiej Szosy - Kopciowe, wieża na Bagnie Ławki czy wieża na Gugnach i Barwiku.
Piękna wrzutka moose gratuluje.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...