Dzięki Zeberek +rep za pomoc. Oby tylko pogoda dopisała.
Dzięki Zeberek +rep za pomoc. Oby tylko pogoda dopisała.
Tez na to liczę bo marzy mi się kolejny wypad. Tym razem z moja najukochańszą Anusia... A że Ona marzy o spotkaniu z batalionami to i tych tez poszukamy.
Będę w Zambrowie w weekend majowy. Chyba się wybiorę w okolice wizny. Powiedzcie mi tyko znawcy tamtych okolic czy jest jeszcze szansa na kaczeńce? Chyba bez woderów się nie obejdzie.
zerknij na wątek Dolina Narwii, zobaczysz ile jest kaczeńców - między Krzewem a Bronowem, więc od Wizny rzut beretem
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
W sprawie kaczeńcowej > Giełczyn za wałem przeciwpowodziowym, Kołodziej - extra!!
Zajki- żółto aż oczy bolą. Nie byłem w okolicach Brzostowa -Chylin ale tam też powinno być szałowo.
Gumaki na kaczeńce wystarczą. Wodery raczej asekuracyjnie.
Btaliony - Zajki, Kleszcze- wałem aż po Giełczyn, wzdłuż Biebrzy od ujścia po Brzostowo.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Jutro zdam relacje z Brzostowa![]()
Kurcze nie wiem czy zdołam się pojawić w okolice tego weekendu..
może by się udało... mam nadzieję
ilość kaczeńców z tych waszych opowieści i obrazków po prostu powala![]()
szkoda - Brzostowo zakaczyńcowane![]()
to siedzicie przy kompie zamiast iść na nocne łowy?
idę się pakować
Jacek
To szczęśliwie dojechaliśmy
Yac, Jeronimo, Piotr Grześ - dzięki panowie za sympatyczny wypad
moose -za to że w czasie pracy znalazłeś trochę czasu by spotkać się z biebrzniętymi foto amatorami
Lucas_g - gdybym rozdawał rep na prawo i lewo to należy się Tobie za wujka - świetny facet
- jak znajdę ochotę na obrobienie zdjęć to zamieszczę na forum. Zauważyłem że dużo większą frajdę sprawia mi naciskanie migawki niż dłubanie i obrabianie moich wypocin.
Info dla osób chcących się wybrać w obecnym tygodniu - szykuje się fotograficzne eldorado.
pozdrawiam