Może nie będzie źle. Trzeba by to złapać, ale wydaje mi się, że spust jest w naturalnym miejscu dla palca, a włącznik będzie wtedy pod zgięciem, trudniejszy do wciśnięcia przypadkiem. Wiecie, co mam na myśli.
Mnie intryguje AF. Jakoś nie wierzę w tę prędkość lepszą niż w E-5. Może z jakąś jasną szeroką stałką... Dla mnie będzie dobrze jak przynajmniej zoptymalizowana część szkieł z 4/3 będzie ostrzyć jak na E-620, czy 520.
Ostatnio edytowane przez Dar-i-jush ; 20.06.11 o 19:24
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dzisiaj chyba ja będę robił za niewiernego Tomasza...
spoko, ale ekw. 28-112mm z xz-1 jest jednak trochę wygodniejszym i tańszym wyjściem
Korpus wielkości xz-1 byłby dla mnie za kurduplowaty by podpiąć coś więcej niż KITa lub naleśnika.
Używałem parę razy akurat k-x i jakoś nigdy nie pomyliło mi się, więc przesadzasz.
Jednym z powodów mojego zakupu E-pl1 a nie e-pl2 była właśnie rolka w tym drugim.
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm
W nowych PEN'ach nowy procek obrazu ma dwa rdzenie, co powinno zaowocować lepszą dynamiką i lepszymi fotkami na wysokich czułościach.
Jak donoszą źródła 43R, jakość obrazu na poziomie E-5 lub minimalnie lepsza![]()
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 21.06.11 o 12:56
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.