Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
No nic. Z zapowiadanych szkiełek brakuje jeszcze tylko plotek dotyczących rybiego oka...
fajnie by było gdyby było i było... tańsze niż świetnie wykonana wersja ZD...
Ja bym tam wolał po prostu nową matrycę zamiast nowych rdzeni procesora,
no chyba że fotografia jest już bardziej działem informatyków, a nie fizyków.
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm
Przesunęli NEX-7 na październik, wtedy mamy ujrzeć GF1 "w pro", jeśli razem z nim nie będzie anonsu 12-50/2.8 OIS, można być pewnym, że będzie on kitem do GH3 (czyżbyś wreszcie dostał 24-70L II/IS pod Rebela?) czytaj luty 2012, napis HD, trudno dostępny i na samym końcu
... drogi.
BTW. 14/2.5; 20/1.7; 45/1.8 - też drogie?
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Zależy co dla kogo oznacza drogi i tani. Dla mnie 1600zł za 20/1.7 to drogo (zwłaszcza w porównaniu do sony i nikona gdzie coś jakotako porównywalnego tj. 35/1.8 kosztują ok. 800zł). Ale jestem ciekawy ceny 45/1.8 w Polsce. Bo wygląda, że może być ciekawie.
Ostatnio edytowane przez psl ; 21.06.11 o 21:39
GALERIA: I https://www.flickr.com/photos/169641089@N03/
Mój wątek na olympusclub.pl: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=77998
tak się zastanawiam czy nie zamienić klamotów na to małe, ale już całkiem nie wiem o co chodzi...
potrzebuje skuteczny af
ultra wide coś koło 14mm ff
następnie portret jakieś 100mm na ff o małej głębi około f2.2 na ff
i zoom na co dzień i co można na dzisiaj kupić w m4/3 za ok 8 koła?
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
geo, ciężko będzie... Kup jakiegoś mikrusa na wypróbowanie i sprawdź sam. Stawiam na to, że D700 się jednak nie pozbędziesz (co najwyżej nieco przekonfigurujesz szklarnię). Za to E-400 będziesz mógł śmiało opchnąć na forumowej giełdzie![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Panas 7-14,
tylko manuale np 50 1.4 albo 55 1.2,
kit na codzien jest dobry
przechodzac z FF poczatkowo mozesz sie zawiesc....
pozdrawiam serdecznie
Janek