Świetne, podoba mi się, że są z całym przyrodniczym tłem. Chyba mija moda na specyficznie "czyste" makra robali.
Bardzo, ale to bardzo, mi się podobają![]()
Nie lubie robali, ale te w twoim wydaniu coraz bardziej przyciagaja moja uwage
Inne podejscie, nie tak sterylne do jakiego jestesmy przyzwyczajeni.
Fajne.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Sesyjka z pluskwą -świetna.
Pozdrawiam.
No, dziś znów molestowałem gąsienice, jak to stwierdziła ostatnio żonaAle powiadam: jeżeli nadal trzeba się będzie tak otrzepywać z kleszczy (dzisiaj 5 sztuk), to fotografia przyrodnicza (nie tylko makro) zacznie się chyba zaliczać do sportów ekstremalnych... Już nie mówiąc o innych przyjemnościach na łonie natury
Z tego co wygooglałem - barczatka napójka - ale jak się ktoś zna i zidentyfikuje inaczej - niech pisze śmiało. Jak mi się uda rano nie zaspać to wstanę i pójdę jej poszukać i sprawdzić czy faktycznie ta przyszła ćma pije w dużych ilościach rosę
![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
(2) ladnie pokazana gosienica w takim kadrze.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Piękny ten dziubek gąsienicy , nawet nie wiedziałek że to są tak ładne robaczki .
Ostatnio edytowane przez robm28 ; 22.05.11 o 17:00
Moominek! Jak rany Zmień nurt! Idzie Ci coraz lepiej, aż za dobrze, a ja nie mogę przekonać się do robali, no nie mogę bo stracę swój image.
Super Foty!
Pozdrawiam
Już nie wiem kto![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajna glizda, tfu! gąsienica![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Eeee tam, zmienię jak się zima zaczniePoza tym, do większego zwierza niż robale nie umiem jeszcze odpowiednio podejść (a na czaty nie mam czasu).
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Za to ćma z niego wyrośnie niezbyt urodziwa![]()
Ostatnio edytowane przez Moominek ; 22.05.11 o 20:23 Powód: Automatyczne scalenie postów
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."