Tym razem coś dziwnego... Taki pomysł do głowy wpadł... Ale czy sensowny to nie wiem- powierzchnie...
Tym razem coś dziwnego... Taki pomysł do głowy wpadł... Ale czy sensowny to nie wiem- powierzchnie...
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Pierwsze to powierzchnia Europy (księżyca Jowisza), drugie chyba z wnętrza jakiegoś ciała, a trzecie bardzo marsjańskie. Podoba mi się.
Zgadujcie dalejPodpowiem że wszystko ziemskie i "wegetariańskie", ostatnie to chyba wiadomo. Ale nie o zgadywanki mi chodziło, a o zabawę "formą".
Czwarte to pień brzozy (?), trzecie myślałem o zamrożonym mięsie ale to nie wegetariańskie
Więcej pomysłów nie mam![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnie lypie na mnie zielonym okiem![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
He he, po kolei: gruszka, czekoladowe płatki śniadaniowe w mleku (zielona "poświata" od łyżeczki), kiwi, pień - ale orzecha.
A gdzie rosną niebieskie gruszki?![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Cóż dziś tylko dwa. Przez tę pogodę nic się nie chce. Do tego wczorajszy zachód - wiem wiem, kicz, ale nie mogłem się powstrzymać.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|