Pszczoła na ostatnim faktycznie upaprana![]()
Pszczoła na ostatnim faktycznie upaprana![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Moominku kilka naprawdę świetnych kadrów. Podoba mi się żuczek, troszkę pokręć przesłoną, dziurka na maksa nie zawsze jest dobra![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dziurka nie jest na maksa ale kompromisowa czasami, pomiędzy tym co chcę uzyskać a czasem jaki mogę utrzymać z ręki bez doświetlania. To samo z odwzorowaniem. Dlatego zastanawiam się czasem nad dokupieniem do 105mm uzupełnienia w postaci 35mm.
Wyklikane z mobilka
Obiecana pluskwa i coś jeszcze.
![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Miodzio macro , pluskwiaczki superek , pozdrawiam![]()
Cześć Moominek!
Jakk nie cierpię robali, tak te mi się spodobały szczególnie, pośród całej zgrai:
Fajne, tylko drugi ciaśniej i jest mniód.
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Miałem taką 105- ke w rękach , stałe u mnie na stole ze 4 miesięce i poszła spowrotem do właściciela - makro wolę ogląda jak robić.
"Upaprana" pszczoła super. Dla mnie najlepsza.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Świetne zdjęcia, aż postanowiłem się wybrać na jakieś robale.
Super - rewelacyjne makro .