Super, szczególnie pająki mi się podobają.
Super, szczególnie pająki mi się podobają.
Dziś mała zajawka kolejnej serii (a może kilku) w postaci jaszczurki. To był dobry koniec tygodnia na makro, niestety zmęczony dziś jestem i nie mam siły obrabiać i wstawiać, co najwyżej wstępną selekcję zrobię. Jak to mówią - stay tuned!
@LeonAmator - od mikroskopu to jest tu na forum fachman od ujęć niedostępnych zwykłym śmiertelnikom- zerknij tu: https://galeria.olympusclub.pl/thumb...php?album=5194
![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Na początek
![]()
ajajajajja ciarki mi przechodzą![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
O cie krece , to juz nie ciarki ale ciary , łał![]()
Zapętlona jaszczurka pięknie kolorowa, A ten głodomór na ostatnim zdjęciu ...
Wystraszyć może...
Pokaż więcej - piszesz, że masz, to pokaż!
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
To nie głodomór. Straszy (choć nie uciekała), być może akurat zaczęła zrzucać skórę i nie mogła. Mam podobną fotkę sprzed lat z kompakta właśnie z takiej sytuacji. Nie są zbyt płochliwe, ale w grę wchodzą tylko polowania w naturze, płazy i gady są w Polsce pod ścisłą ochroną. Niestety, jaszczurek mam tylko tyle, na pająki też nie było urodzaju. Wieczorem postaram się wrzucić resztę.
Wyklikane z mobilka
Prawie jak Park Jurajski...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Część druga. Ostatnia pszczółka taka sobie, ale fajnie się upaprała więc wrzucam. W trzeciej wystąpi pluskwiak, ćmy, może coś jeszcze wynajdę. A potem pewnie znowu przerwa do soboty...
![]()
ostatnio zaglądając do Ciebie mam wrażenie ze coś dziwnie na mnie patrzyjakbym był kawałkiem liścia albo mięsa
![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.