Witaj na forum
MBSZ nr 1 za ciemne, 2-ka podoba mi się, tylko nie rozumiem co panna młoda robi w takich obskurnych murach? Nie czaję tego typu zdjęć.
Trójeczka bardzo przyjemna; nie wiem czy nie za dużo lewej strony.
Czwórka fajnie wypatrzona. W całej serii to ta pani wygląda na złą, że pan młody się żeni.
W piątce przeszkadza mi, że cała twarz starszej pani jest za welonem. Byłoby świetne foto. Takie moje amatorskie uwagi.
Pozdrawiam i jeszcze raz witam na forum
Ja chcę wiedzieć tylko jedno: jak do tej pory udało Ci się uniknąć linczu?Na początek kilka obrazków z mojego poprzedniego, debiutanckiego sezonu
PS
Jestem raczej bezpośredni i nie lubię owijać w bawełnę.
Najbardziej podoba mi się ostatnia fota. Fajna jest też 3 z tym, że jest hmmm - tak nowomodnie obrobiona - ok, ale za jasno na twarzy panny młodej.
na 2 pani młoda chciała zdjęcia w rozwalonej hali. Ludzie mają różnie wizje, nie pytaj dlaczego
3 jeśli obciąłbym lewą stronę (a chciałem tak zrobić) to uciąłbym różę po prawej stronie kadru. Do dziś nie wiem co byłoby lepsze, być może twoja wersja okazałby się przyjemniejsza w odbiorze.
Na 1 i na 5 mogę napisać że tak miało być i już, ale nie o to chodzi. Chcę poznać wasze zdanie, dlatego ogromne dzięki za komentarz
Kto ma linczować i za co?
Na tym forum panuje przekonanie, iż fotografia ślubna jest równie wartościowa co sikanie, tudzież coś innego.
Z mojej strony - pokazałeś absolutnie chaotycznie wybrane kilka fotografii z różnych ślubów pewne. Pojedyncze, nie powiązane kadry reporterskie + jeden kreacyjny... nie wiadomo jak się do tego odnieść. Rozumiem intencję, ale proponuję do tego typu prezentacji wybierać zdjęcia stanowiące pewną autonomiczną całość (jak np. 2 i 4). Zdjęcia spoko, ale podawaj inaczej.
Ostatnio edytowane przez mariush ; 10.05.11 o 21:53
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
Nie wiem jakie jest tutaj przekonanie, ponieważ jestem tu nowy. Osobiście uważam, że zawsze znajdą się ludzie których ww. temat interesuje. Jeśli tobie się to nie podoba, nie musisz tutaj wchodzić. Bez obrazy, ale nikt chyba tutaj do niczego nie zmusza. Lubisz - wchodzisz. Nie lubisz - olewasz moczem lub czymś innym.
Pojedyncze kadry mają na celu rozpoczęcie mojego wątku. Również jestem zwolennikiem wrzucania zdjęć z konkretnych ślubów, ale nie chce mi się wrzucać archiwalnych materiałów, biorąc pod uwagę fakt, że nowych ciągle przybywa. Obiecuję że zobaczysz więcej z konkretnych ślubów w miarę upływu czasu - ofkoz jeśli będziesz miał ochotę - zapraszam.
Może moje zdjęcia przekonają was do tego, że fotografia ślubna taka 'be' i 'fu' nie jest
dzięki za komentarz & pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Papier ; 10.05.11 o 22:04
Bardzo fajne kadry, czekam na więcejjakiego ''koloru'' jest twój system?
Pozdrawiam;MicSzu.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?