Sprzęt którym walczę to Canon 5D z przykręconym niemal na stałe C. 35mm 1.4L
Dzięki wszystkim za komentarze i odwiedziny!
PS: już niedługo plener z powyższą parą, tylko muszę go trochu dopracować.
Sprzęt którym walczę to Canon 5D z przykręconym niemal na stałe C. 35mm 1.4L
Dzięki wszystkim za komentarze i odwiedziny!
PS: już niedługo plener z powyższą parą, tylko muszę go trochu dopracować.
zawsze chetnie tu zagladam i musze przyznac, ze dajesz rade![]()
Dzięki Cissic, fajnie że wpadasz
Najnowszy plener do oceny.
Jak ktoś chce wiedzieć gdzie ta ruina się mieści, niech wpada na bloga. Tam jest mapka i kilka info dotyczących budowli + więcej strzałów z tej sesji z kilkoma bonusami. Być może nie będę musiał znowu odpowiadać na masę maili 'gdzie'?, 'jak'?, 'ile'? i 'czym'
link do bloga:
Plener ślubny w Żeliszowie
A teraz fotosy:
pozdro!
Bardzo fajne, bezpretensjonalne zdjecia. Bardzo mi sie podobają.
No i jeszcze ta ruina jako tło!
Ostatnio edytowane przez Amigo! ; 1.11.11 o 11:40 Powód: literówki
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Sesja fajna, podobaja mi sie fotki![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zdjęcia spoko, ale mam zastrzeżenia do 76 i czarnego nosa pana młodego.
Niestety ta wrzuta kryje się w porównaniu do poprzedniej.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Albo mnie monitor wysiadl,albo Tobie zolty uciekl.Jakies takie sino fioletowo purpurowe.Tym czarno bialym brakuje wigoru,jak by to analog byl to papier za miekki,lub we wolaczu za dlugo polezaly.Kadry natomiast znakomite.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ogólnie przyjemne, ale niektóre kadry mi nie pasują, odbieram je trochę jak "ni w kij, ni w oko".
Na przykład 73, lewa strona zbędna. Prawy 74, co artysta miał na myśli? Niby tak oczywiste ujęcie, ale sensu w nim nie widzę. 76, który kościół tak wygląda? Takie trochę eyefishowe tanie efekciarstwo. 77 - raczej bym się skupił na tym co widać na wyświetlaczu ukazanego w rogu aparatu. Jeśli nie było to możliwe, bo sytuacja dynamiczna - wiadomo, ciąć, plama w lewym dolnym rogu nic nie wnosi.
Reszta ok, tak jak Mirek napisał, czarno-białe niedomagają, ale ogólnie bez negatywnych odczuć.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia