I ja zauważyłem w Alt (nie wiem co to jest)zdjęcie natomiast cały czas mi się podoba i nie wiem, czy nie coraz bardziej. A już tak między nami Warren Buffet to bliska Ci osoba![]()
I ja zauważyłem w Alt (nie wiem co to jest)zdjęcie natomiast cały czas mi się podoba i nie wiem, czy nie coraz bardziej. A już tak między nami Warren Buffet to bliska Ci osoba![]()
Aleście się uparli na tę galerięWystarczy mi, że tu zaglądacie, za każdym razem jest mi fajnie.
Poniżej jeszcze jeden pejzażyk, może nie tak oszczędny jak ten ostatni ale ładnie się światło ułożyło.
niewrzucaj zimę
Jacek
Że nie ładnie?Więcej zimy nimom i nie chcę mieć. Nawet kosztem reputacji
![]()
Witam
Przyznaje, ze przeglądnąłem tylko kilka ostanich zdjec, ale ostanie zimowe dla mnie extra. Skojarzyło mi się z pewna podróżą, którą odbyłem hmm... jakis czas temu, kiedy to maluch był pełnią szczęścia młodego człowieka. Podroz na dzień dzisiejszy banalna : Częstochowa - Kielce. jak wyjezdzalismy, było podobnie jak na focie, ale na slask (Tychy) wracalismy juz dwa dni...tak jakos mi sie skojarzylo.
Pozdrawiam
Dwa ostatnie krajobrazy zimowo - przedwiosenne bardzo ciekawe.
Ostatnia krajobrazowa fotka z cieniem na pierwszym planie cool.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth, mi potem też trochę zabrakło kontrastu, a przede wszystkim koloru, na bloga wstawiłam wersję podobną do Twojej.
Poniżej ciąg dalszy kurzej serii. Wybaczcie niedoskonałości kadru, nie dość że to swego rodzaju reporterka, to również (nie bójmy się tego słowa) PTAKI. Nie zawsze jest czas na spokojne ustawienie kadru![]()