Fajny obrazek
Mnie się skojarzył ze skrzyzowaniem dwóch światów, dziewczynka idąca z lewej jakby z początków XX wieku a po prawej, za sprawą parkujących samochodów, juz całkiem współcześnie.
Podoba się. W kolorze!
Fajny obrazek
Mnie się skojarzył ze skrzyzowaniem dwóch światów, dziewczynka idąca z lewej jakby z początków XX wieku a po prawej, za sprawą parkujących samochodów, juz całkiem współcześnie.
Podoba się. W kolorze!
A teraz - ładny obrazek, bez głębszego przesłania, niepozowany (!) - po prostu lubię bruk, ba kocham!![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Bruk ma swój niepowtarzalny klimat,potrafi nadac niezwykły wyraz w zdjęciu.To prawda.
Podoba mi się w tym zdjęciu,jak starszy pan,fajnie wpasował się w rytm zabytkowych latarni.Naprawdę fajne zdjęcie.Jedyne co mogę zasugerowac,to próbuj inaczej zamykac kadr - tu chodzi o lewą stronę zdjęcia,na pewno wiesz o czym mówię a ja na pewno wiem,że tam było coś,co Ci się nie podobało.![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Też jestem zwolennikiem bruku. Zawarty w zdjęciach jest bardzo przyjemny. W Twojej fotografii dość malowniczo oddałaś szklący sie bruk i pasujące do niego otoczenie z czekającym człowiekiem. Klimat jednak burzy nie domknięta lewa strona.
pozdrawiam Wiejo
Mimo plenerowego dnia udało mi się zrobić jak najbardziej miejskie zdjęcie
Z pozdrowieniami dla asfoto_p![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Witam
Jak tak patrzę na te inscenizowane zdjęcia, to ciekawe jestem, czy koleżanka Bufetowa, nie miała nigdy ochoty stanąć za kamerą i nakręcić jakiegoś filmu?
Pozdrawiam
Przepraszam czy ja dobrze trafiłem? Tyle tu ostatnio dobrego BW.
...ale to chyba pomyłka, przepraszam
Pozdrawiam
Kaz![]()
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 24.03.09 o 00:41
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.