Przepiękne, zwłaszcza 3.![]()
no pani kierowniczkowidze, ze w pejzazach ci do twarzy
podobaja sie- calkiem inny styl - zreszta bardzo delikatny i mily dla oka.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lisiajamko, kolorki na 2 jakieś takie, bo może za mocno podciągnęłam kontrast i z jasnoliliowego zrobił się fiolet. Może faktycznie trochę przesadziłamAle fiolecik lekki był.
Miło mi, że Wam się podobało.
Mirek, dzięki za troskę - historia była taka, że tak się zauroczyłam widokami, że nic a nic nie czułam zimna. Lekkim utrudnieniem był fakt, że musiałam mocno się pilnować aby nie rzucić się w jakąś zaspę (wzorem kolegi taztaza). Dzierżyłam aparat i mógłby on kąpieli w zaspie nie znieść. A te zaspy nad brzegiem Wisły zdradliwe są piekielnie, oj zdradliwe![]()
Koleżanko Bufetowa, przyznam, że ja weekend planuję owocny. Między innymi za przykładem kolegi Taztaza zamierzam rzucić się w jakąś zaspę, co i Tobie serdecznie polecam. A o aparat się nie martw. Jeśli nawet ulegnie zniszczeniu, to nic to. A może nawet i lepiej (czego Ci oczywiście nie życzę). Ale kolega Mirek uważa, że marnujemy sobie życie robiąc te zdjęcia i marnując cenny czas na fotografowanie, obrabianie, potem pokazywanie, omawianie itd itp.
Mireczku, to taki żarcik oczywiście.
Ostatnio edytowane przez jolly ; 14.01.10 o 20:20
Pozdrawiam, Jola
![]()
Osa jak dla mnie bardzo sympatyczny lajtowy horrorek który wręcz wymusza usmiech. Kobieta w klatce schodowej trzynająca białe zawiniatko kojaży mi się z troską, opieką, chronieniem. Kuchenne1 przenosi w czasie o co najmniej 30 lat wstecz i aranż tego zdjecia uważam za świetny. Wrująca kra bardzo fajnie wypatrzona. Zimna suka tytuł przewrotny gdyż ze zdjęcia wyziera ogromna radość psiaka. Seria widoczków z okolic Tczewa bardzo ładna.
pozdrawiam Wiejo
Zdjęcia mają fajny klimacik ale tak bez skoku to nie wiem czy się liczy![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.