Apz -wprawdzie burek nie mój ale z tego co zdążyam podejrzeć - ma w środku "wyściółkę", nawet fragmenty widać na zdjeciu.
Apz -wprawdzie burek nie mój ale z tego co zdążyam podejrzeć - ma w środku "wyściółkę", nawet fragmenty widać na zdjeciu.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie lubię zimy. A buraków od Burka: za mordkę, o glebę i na łańcuch.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
oszukac moze to niebieskie ze morze
![]()
Nie wiem, czemu bylem pewien, ze Tczew to taka mala wioskaA to przecie calkiem, calkiem spore misateczko- 60k mieszkancow nie w kij dmuchal. Wiecej, niz w moim rodzinnym Kutnie. Ale mysle, ze to przez twoje kadry- miasteczko na nich wyglada jakbys wszystkich znala, jakby wszystkie miejsca byly ci doskonale znajome. Sama zrezta dbasz, zeby pokazac tylko ta "malomiasteczkowa" strone, czy nie tak?
Wasyl rzeczywiscie ciekawszy w B&W - prawdziwa zima to generalnie pora B&W![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Te ostatnie "małokolorowe" zdecydowanie bardziej mi podchodzą, Wasyl zwłaszcza. Aż w gardle ściska na widok tego psiaka ale zdjęcie bardzo ładne.
Wasyl jest the bestI to zalotne spojrzenie
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Mało kreatywnam ostatnio ale pomyślałam sobie, że sporo z Was może nie wiedzieć, jak wygląda teraz WisłaWrzucam zatem kilka zdjęć, w tym jeden autoportretopejzaż
(Ten środkowy taki żółty bo blisko wschodu było)
...trójka zdecydowanie....a co to masło Whizzo ?![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
3 i 1/3faajne ale ziimne!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|